婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 orangutan 的帖子

我講白d 佢買呢層樓,我男朋友叫唔好,我都有叫佢地唔好比,係佢地一開波自己私下比左訂金,之後約埋個地產佬叫我男朋友係屋企大堂簽,我男朋友果陣堅持唔簽,佢地又要生要死咁,我男朋友先就飯佢地簡呢層樓,買前我地都無睇過,因為層樓係佢屋企附近

複式洋房

佢地咁做我無辦法,我無理由要比人罸

複式洋房

多謝 咁多位既絲打回應,事情處理好了,感謝

回應某層絲打,5萬,係少,電腦顯示2個字,如果50000,咁睇價值又如何,我唔止要罸息,手續費果d都要比,都係果句,我自己比錢處理自己既野,我會知點處理問題,如果我要盲目去 遷就人,我係罸梗自己,況且我男朋友都叫我唔好咁做,我覺得佢明白我

層樓我地根本唔想要遲下我地都會賣左去將錢還比佢屋企人。

複式洋房

再一次感謝你地支持我既絲巴打,男朋友無讀過專業,佢讀完書就去考政府,屋企個細佬都係中五畢業,所以佢爸媽不個洞外有天

未來既事,我唔知點,或者如絲打所講,路難行吃力,我會。加油!

複式洋房

回覆 orangutan 的帖子

所以你就覺得我應該比人睇小?係咪?
上論壇都係想宣洩 唔係宣戰

要屈服比人睇小 我唔會,我好人好姐無做錯is ok , 更加之我行得正企得正

如就你所講因為咁而應該比人睇小,都。想。問。下。你,係咪平時你睇粵劇多??????

唔好諗住我會因為你果幾句比你打沉我!1d 都無

我迷惘+困惑上網呻,我好多謝支持我既絲巴打 , 不過 你!收起你既用詞,唔好令人誤會你

複式洋房

多謝各位回覆
呢段日子我都照顧梗我。男朋友 因為佢比玻璃介到大脾 入左急症聯針,我就陪佢 幫佢約覆診,洗傷口

佢呀爸呀媽無再發顛 , 新年果陣佢老豆叫我過去食團年飯,佢呀媽又有時叫我男朋友拎湯拎涼茶比我飲

我唔知呢d代表咩,我無理佢地 我媽咪爹地叫我唔好理佢地 , 當然我都無上去佢地到食飯 ,只有我男朋友去 ,我唔想令到自己唔開心

複式洋房

回覆 kendomimi 的帖子

你自己睇post ,無咩野無講 亦無咩好隱瞞,香港讀書and 生活就係咁貴

複式洋房

回覆 Josephmon 的帖子

岩 我都有同我男朋友講

首頁

尾頁

跳至