自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

樓主,我明你而家有幾痛,有幾辛苦。
不過你而家Lur 住你老公真係無用,
反而佢會想拿拿聲離婚。

我建議你而家唔好再提果D 比多次機會,唔好離婚果D chur 佢既說話,當無事發生先。
佢再提離婚你就冷靜咁講:比D 時間你,
我想平復左心情先 hea 住佢先

繼續同6299住,唔好斷左D 聯繫
如果有機會接觸佢既,咪當大家係朋友咁相處先。

要比D 時間大家冷靜下,都比段關係冷凍下
你再了解下佢係咪真係有第三者
如果有第三者就算了,唔好再強留佢

子爵府

katherine.k 發表於 19-7-22 00:22
而家你咩都唔好做
唔好煩佢
佢要達到個目的你應承佢先

贊成。

樓下,你唔好再chur 佢啦,唔好比佢覺得你好煩。
佢聽日返黎同你傾,你咪話我暫時仲未接受到離開
婚, 比d 時間我。 之後stop 呢個話題
比D 空間大家啦

你再迫佢盞佢唔再返黎,你知嗎?

子爵府

好心其他人唔好再加多腳鬧樓主啦,佢都知衰, 一陣佢做傻事大家個心又過意得去嗎?

Mnbvcxdsa    發表於 19-7-22 08:28

子爵府

dasy 發表於 19-7-22 00:31

但我咁講,佢會問我點解唔肯傾 但每當晚上,佢不在家 ...

你咪話而家無心情講,接受唔到
唔好再係度死纏爛打啦,只會令佢覺得更煩厭
拖住先啦
初頭一個人住係會好開心 好自由
難保一段時間之後佢會覺得悶 覺得寂寞呢?
你而家要等,等佢覺得你真係唔同左
呢樣野要時間 你一定唔可以急

子爵府

dasy 發表於 19-7-22 00:37
相反如果大家似係朋友關係傾計,佢又無野,佢講過話我性格脾氣好黑人憎,只係自己唔知 ...

咁你冷靜D 答佢,你話你知道了。
會努力改, 你唔返黎就唔返啦,但我唔想離婚住

你由佢想點就點 你亦都要習慣無左佢既生活
大家平靜咁相處
某日佢發現你真係ok 對你改觀就有機架啦
但你忍唔住繼續兩纏爛打, 我好肯定佢一定走夾唔頭
因為佢已經睇死你真係改唔到

子爵府

你要加油呀! 人誰無過
經過今次你要明白自己有咩做得唔好,日後唔好再重覆犯呢個錯。
假如上天比多次機會你同你老公,你一定要好好珍惜
唔係好多野都可以take two
如果到最後真係無彎轉,咁咪平常心
當然一定會唔捨得,但唔好太執著
未來仲有好多野等住你去經歷架~

首頁

尾頁

跳至