親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

gcmm 發表於 18-8-17 22:42
同意!我入住mantra circle 5天,交通確實方便,樓下就是超市,但酒店服務及衞生強差人意,房間地毯立次次 ...

我而家住緊H Residences,本來想住Circle on Cavill,但無晒房book唔到,仲諗住下年嚟住Circle添,咁要再搵吓有咩正嘅apartment

大宅

wendyyy 發表於 18-8-18 09:52
Q1 景觀ok,房內光猛, 樓下有間意大利餐廳, 好味又唔貴.
係位置偏左啲啲.
...

原本一早我都book咗Q1 7月出發,最後有事嚟唔到cancel咗,之後8月再book已經好貴,所以住咗H Residences。不過Q1始終無得揀樓層,如果好似你咁好彩住51樓就真係好正

大宅

wendyyy 發表於 18-8-18 10:21
Q1, 海灘係由房望出去嘅,住51F.

我就住喺你對面

大宅

kelikala 發表於 18-8-18 17:54
請問H residence ok嘛?係咪去邊都方便?

方便呀!其實只係喺Circle on Cavill前面

大宅

wendyyy 發表於 18-8-18 11:29
51F 唔算好高,佢去到74樓.
Brisbane Meriton suits book 較高樓層, 我哋入住72樓, 最高好似74F.
...

我上年去Brisbane都係住Meriton,不過只係30+樓,你好好彩,次次都可以住到咁高

大宅

wendyyy 發表於 18-8-18 22:12
Book房時有得揀邊種房型,我只係揀夠高樓層房型, 所以才會俾高啲嘅樓層.
你年年都去 Brisbane ? Citizen ? ...

唔係呀,只係嚟旅行
早兩日我都有落Brisbane,不過只係去Ekka

首頁

尾頁

跳至