自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:請問邊區藥房有50蚊50個獨立包裝嘅成人口罩

原帖由 jacjac726 於 15-02-07 發表
請問邊區藥房有50蚊50個獨立包裝嘅成人口罩,旺角大部分藥房只供應小童及女性size口罩(細size),成人口罩已 ...
啱啱喺屈記再買成人口罩$45.9/盒,一盒有3包每包有10個,為喺上嚟$1.53/個,比起我問藥房比好多,而且呢款係17.5cm x 9.5cm男士用都無問題。

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:豬豬822 發表於 15-2-7 20:11 啱啱喺

原帖由 yuyumon 於 15-02-07 發表
我係惠康買呢隻口罩$39.9.
其實我噚日喺屈人寺買過,知佢坐地起價原本個牌標$39.9但就收我$45.9,但我行咗幾間萬0同藥房都無口罩,一有間藥房買成$3/個,無辦法下唯有買咗先,點知另一間屈記直頭標$34.9,真係火都嚟埋忍唔住問店員,你哋係咪間間買ga價錢都唔同,跟住店員先查價一查之下原來加咗價,一樣係買$45.9

若果我唔係買唔到口罩,今日一定唔會再幫襯

若果早啲睇到你ga post,我都試吓去惠long搵吓,無先去屈人寺買

珍珠宮

引用:請問邊區藥房有50蚊50個獨立包裝嘅成人口罩

原帖由 jacjac726 於 15-02-07 發表
請問邊區藥房有50蚊50個獨立包裝嘅成人口罩,旺角大部分藥房只供應小童及女性size口罩(細size),成人口罩已 ...
報料 @ 萬0

大中細齊碼,仲要無座地起價,讚啊

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 豬豬822 於 15-02-08 發表報

原帖由 zoekayan 於 15-02-08 發表
請問邊間
屯門寶怡萬0

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 豬豬822 於 15-02-08 發表報

原帖由 ckfamily 於 15-02-09 發表
邊間有?
屯門寶怡萬0,但得返中、細碼,成人買哂。

珍珠宮

原帖由 ckfamily 於 15-02-09 發表
邊間有?
照舊賣$39.9。

珍珠宮

引用:回覆 豬豬822 的帖子最細個隻藥房賣$32,不

原帖由 theclacheng 於 15-02-09 發表
回覆 豬豬822 的帖子

最細個隻藥房賣$32,不過我想搵BB口罩FOR 2歲(要12CMX7.5CM),
萬0理的細口罩呎碼係12cm x 7cm,一盒30個獨立包裝,今朝見到仍然賣$39.9。

行過好多藥房問,一係就無賣呢隻牌子,一係就無貨,因為我皮膚敏感一定要買防敏口罩,所以萬0有貨貴啲都要買。

珍珠宮

引用:回覆 豬豬822 的帖子最細個隻藥房賣$32,不

原帖由 theclacheng 於 15-02-09 發表
回覆 豬豬822 的帖子

最細個隻藥房賣$32,不過我想搵BB口罩FOR 2歲(要12CMX7.5CM),
唔好意思忘記補相。

珍珠宮

jacjac726 發表於 15-2-9 21:59
多謝各位jm報料,我响萬0買到最後嗰兩盒

買到就好喇,起碼依家有得用先

珍珠宮

WUSHEPO 發表於 15-2-9 23:35
Aeon 有49.9 /50個 獨立

39.9/50個 唔係獨立

好抵wor

請問係邊隻牌子

珍珠宮

引用:Quote:豬豬822 發表於 15-2-9 19:59 唔好意

原帖由 theclacheng 於 15-02-10 發表
我就係見到呢個牌子藥房賣$32,卓越賣$46
萬0中位價$39.9,我覺得最緊要係買到,無貨的話價錢只係數目字,當然亦睇吓自己係咪一定要用。

首頁

尾頁

跳至