夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:請原諒我偷懶~因為仲有野未寫完+首先係封信

原帖由 meimei: 於 13-11-30 發表
請原諒我偷懶~因為仲有野未寫完 首先係封信 ~之後係見面講條件 再之後是我們兩個對大家的說話
...
睇完你封信令我諗返起4年前嘅呢個時候,我都寫過封類似嘅俾c6我嘅對手唔係新歡而係嗰個貪慕虛榮嘅舊愛
我當時鬧過、喊過、癲過到最後我發覺讑攻心計、學暦我根本唔係佢對手所以我選擇退出臨走前寫咗封信俾佢道出心聲,亦都交代好我將會去我二房妹妹個男友(依家嘅妹夫)個賭廳度返工可能佢知我今次肯定一去不返,所以就叫我俾多幾日時間佢搞掂件事
結果就呢一封信我就贏返個老公返嚟,所以有時候文字嘅威力係勝過千言萬語好期待你繼續update

珍珠宮

引用:Quote:Winnie_1210+發表於+13-11-30+02:19+

原帖由 April_B 於 13-11-30 發表
咁都要佢心裡面有你先得!
如果換著係個小三寫,可能冇效果~
咁話晒我哋一齊已經3年,而佢個ex俾個boss飛咗之後連業都失埋叫c6幫手搵工(個男人嘅背景尤如A生,不過聽講係人哋離婚在先同樣有3個細路、但冇咗隻左手兼係某位好出名靚仔明星嘅前姐夫

就咁借頭借路想「痴」返埋嚟佢都好攻心計等我自己慢慢發現再慢慢發癲等我做衰人當c6嘅best fd同我道出ex個為人之後,我喺信中寫道:「愛,不等於佔有而係讓對方搵到個更合適嘅人,既然你覺得佢比我更合適咁我會祝福你哋」

你講得啱c6心中有我,只不過係一個3年幾前未曾解決嘅問題要重新處理因為對方只係抛低一句「咁多年我受夠喇」就同咗個boss一齊不過自經歴過呢件事同樓主事件之後,我將來就算再遇上同樣嘅問題都唔會輕言放棄

而且我發覺「小三問題」已經好似風土病一樣,幾乎係每對夫妻必修科咁能同心跨過就能修成正果但事實有太多都係俾第三者害到妻離子散家不成家

所以我真係好想同有外遇嘅各位人夫講:當你床頭金盡嘅時候你嗰個所謂嘅青春「愛人」真係肯同你捱??莫非真係貪你夠老夠駒風?當年你進入垂慕之年佢會當你親爹一樣咁去侍奉?做咗幾十年人好心就咪咁天真喇!

meimei:  只希望以後我     天下無三  發表於 13-11-30 12:29

珍珠宮

引用:Quote:Winnie_1210+發表於+13-11-30+10:44+

原帖由 April_B 於 13-11-30 發表
嗯,好彩你先生都豬唔哂~!佢有你陪佢跨過考驗,是幸福既!
我發覺「小三問題」已經好似風土病一
我同意!冇一個 ...
我自細就聽我婆婆同我老豆講:“xx,柴米夫妻;金錢老契啊!”

珍珠宮

引用:大家坐低+佢根本無視我既存在,佢就係咁望

原帖由 meimei: 於 13-11-30 發表
大家坐低 佢根本無視我既存在,佢就係咁望住老公,喊住話:點解你要咁講,你知唔知好hurt 我嗎?哩幾日我日 ...
簡直大快人心meimei今次真係要俾你!

只要夫妻同心、好有默契地咁扯貓尾依家隻c賤g就即刻露出條狐狸尾巴

好想知個結局係點啊

珍珠宮

引用:繼續:佢沉默咗一陣問老公+咁我同個b點算,

原帖由 meimei: 於 13-12-01 發表
繼續:佢沉默咗一陣問老公 咁我同個b點算,佢係我哋愛情結晶品黎架
老公:我係對唔住你,我只可以好好補償你
...
嘩,隻c賤g變面又變得好快wor幾分鐘前先發癲鬧meimei係蝗蟲,轉個頭見勢色唔妥就即刻改口叫阿姐唔做演員真係嘥晒

學樓上啲JM話齋佢個b留不得!佢咁低聲下氣無非就係想搏返身他朝生夠3個就有機會同你平起平坐再唔係非婚生仔女都有權分身家

下一步要佢驗DNA確保你隻c6冇被屈食死貓如果係真嘅話唯有俾多少少打發佢走,免得後患無窮

珍珠宮

回覆:原諒(俾香港小三逼到無路可行)續

好明顯隻c賤g之前真係有睇過你個post喇知道有JM提你要佢驗尿咪唯有買嚟盡地一煲作得幾多咪幾多囉:pppp:但佢聰明反被聰明誤百物一疏

依家見財化水、我諗當時隻c賤g同A生嘅表情一定係超級搞笑

meimei:  所以我話 調色板咯  發表於 13-12-1 22:34
fungling1314  諗到A生個樣應該係面容扭曲 , 就真係笑死我 貪佢D錢咋 , 傻佬  發表於 13-12-1 21:57

珍珠宮

引用:我知你哋想知咩花絮,1+++小三既樣幾靚++2+

原帖由 meimei: 於 13-12-01 發表
我知你哋想知咩花絮,1 小三既樣幾靚 2 最尾比咗幾多遣散費 3 最想知既 我點囉大婆款出氣(都係你 ...
我全部都想知不過最想知隻c賤g係唔係真係咁靚:pppp:咁夠膽c咁猖狂去持靚行凶:pppp:大約似邊個女明星啊(因為易幻想啲

johnny1010111  我都想睇有幾靚  發表於 13-12-2 00:00
madkimchi  Me too  發表於 13-12-1 23:17
大姑媽   我都好八卦想知  發表於 13-12-1 23:05

珍珠宮

引用:Quote:大姑媽+發表於+13-12-1+19:34+無咁索

原帖由 April_B 於 13-12-02 發表
姚子玲都唔靚講起小三樣我就諗起龔嘉欣...

身形係咪楊思琦咁呀? 骨瘦但胸好豐滿...
姚子羚都叫靚??佢個款似係楚楚可憐成日做俾人恰嗰啲妹仔樣囉

珍珠宮

引用:Quote:Winnie_1210+發表於+13-12-2+00:10+

原帖由 April_B 於 13-12-02 發表
唔靚!
講起小三樣90年代我諗起張鳳梨、李嘉欣千禧年代我諗起康華近年我就諗起餅碎楊愛瑾

珍珠宮

引用:我仲未比架,我係唔想煩啫,之前A+生講都唔

原帖由 meimei: 於 13-12-02 發表
我仲未比架,我係唔想煩啫,之前A 生講都唔係哩個數了,我依傢反口唔俾呀,驚唔驚狗急跳墻呀?
我返公司已 ...
租樓嗰度都有3個月按金喇,係我實俾條毛隻c賤g囉。。。:pppp:6位數?我用嚟買起佢邊忽都得啊!對呢啲咁嘅c賤g使乜咁人慈啊!:pppp:不過我都明白可以用錢解決嘅問題就唔算係問題不過我都讚成好似樓上啲JM話齋,俾嗰陣點都要奚落下隻c賤g受人錢財就替人消灾,依家就要俾佢知道“收得你錢,就要俾你落面”

珍珠宮

引用:揾死我啦,佢既樣似沈卓盈,但係無沈卓盈靚

揾死我啦,佢既樣似沈卓盈,但係無沈卓盈靚
沈卓盈咋。。。咁嘅様都仲想屈一球?嘩,佢真係狼過華勝隻狗囉。。。

meimei:  其實真人OK 架,氣質唔錯,穿衫幾靚架  發表於 13-12-2 02:26

珍珠宮

引用:其實我都後悔xx+萬,但係果時同A+生講既價

其實我都後悔xx 萬,但係果時同A 生講既價都唔同,仲唸住悭咗,點知被勝利衝昏頭腦,依傢我可以點啫,都講 ...
學我c6話齋一於全部唱晒$2銀(有角會痛啲)掟c隻c賤g

珍珠宮

引用:+本帖最後由+meimei:+於+13-12-2+23:02+編

大家追我故仔咁耐有冇睇我咁鬧過佢呀!
使乜同佢勞氣啫,你快手去差館備案先囉既然佢都咁唔要面咪同佢玩大佢囉
床照呢家嘢係嗰隻c賤g肉酸樣衰之嘛男人幾咁閑啫meimei你之前都睇過喇已經唔會受到再大嘅傷害一次污兩次猥三次已經冇所謂係隻c賤g以為自己仲有談判籌碼啫
想要6位數掟煲費?meimei你乾脆燒間「冥通銀行之小三附屬分行」俾隻c賤g喇佢想要幾多自己印就得喇

珍珠宮

回覆:meimei: 的帖子

無讑最終結局係點你都要撑住啊總言之錢&仔女一様都不能失隻咁嘅c6就由得佢自生自灭先喇男人有錢就變壞,你就放長雙眼睇呢對狗男女好得幾耐我相信如果隻c6冇晒錢,隻c賤g會走得仲快過搭穿梭機囉自己身體要緊唔好太難過,加油啊!

珍珠宮

引用:回覆+Winnie_1210+的帖子我只想要我嘅仔女

原帖由 meimei: 於 14-02-10 發表
回覆 Winnie_1210 的帖子

我只想要我嘅仔女,無邊個可以代替媽媽
你依家個case正如想當年我嘅爸媽但可幸嘅係你比我阿媽理智好多當男人有一定嘅經濟條件之後,面對小三就好似變成兩夫妻嘅必修科咁莫講話佢哋依家愛得咁難捨難離,若然有埋小朋友就更加唔使旨意分開男人最叻就係拖字決,邊個忍得咪留低囉
但meimei你可以放心若然有咁嘅一日仔女一定會判跟你㗎除非隻c6證明到你有虐待小朋友嘅前科&有精神病喇所以你為咗3個仔女一定要振作,加油啊

首頁

尾頁

跳至