美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

milkmmchan 發表於 20-1-16 14:28
好多jm都推介thermage,真係咁有效

随住年齡增長膠原流失、皮膚相應鬆弛下垂Thermage原理係通過熱能刺激自身膠原增生,將皮同肉重新癡返埋、達至收緊、提昇等效果(大概係咁上下意思喇)我第3、4代都打過,確實係有效過hifu、ulthera最舒服一定係第4代就我自己而言控制飲食、戒甜、運動、醫美係4管齊下!30歲就開始醫美做保養,真心講我比同齡女性身型、塊面都緊實、後生好多。不過唔好諗住打完就一勞永逸,其實仲有好多treament跟尾。想keep住靚除咗有錢有心機之外,仲要夠膽去試。

珍珠宮

maggiechu 發表於 20-1-16 21:32
自己都做齊運動、少吃甜和醫美,確實比一般年輕。我都好想試新第四代Thermage,係唔係真的做到脹番收緊呢 ...

唔會!想漲返一定靠填充

珍珠宮

小小魔天使 發表於 20-1-17 07:40
請問你幾多歲開始介甜?而家幾歲呢?我由細到大,而家四十了,都好中意食甜,中毒咁上哂癮,有冇方法係點 ...

我由跟PT後就開始慢慢戒,不過有時都會飲下珍珠奶茶之類但一定走甜戒糖後皮膚好咗、生少咗暗粒(同埋我食&飲pola抗糖)其實戒乜都好,個人意志力最重要,呢方面可以通過運動去built up

珍珠宮

ar_ching05 發表於 20-1-17 08:27
請問你係邊打?

Reborn 舊年8月打900發$44500

珍珠宮

maggiechu 發表於 20-1-17 09:50
請問你係邊到打第四代Thermage?幾多錢?

Reborn 舊年8月打面頸900發$44500後尾我打開冰冰槍嗰間又入咗第四代,我11月又去打眼450發$14400;同樣900發先$26400(我係3折VIP)

珍珠宮

solim 發表於 20-1-17 11:32
皮膚是否緊緻好多?法令淡嗎?

我塊面真係好緊實、冇法令、甚至完全0皺紋,咁當然唔淨係thermage嘅功勞啦!

首頁

尾頁

跳至