潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Daytona+how+much?+THX!

原帖由 felicia314 於 15-04-29 發表
Daytona how much? THX!
€10550退咗稅應該$76210

珍珠宮

引用:想請教,手袋係咪都放喼?hand+carry會否安

原帖由 Armami 於 15-04-29 發表
想請教,手袋係咪都放喼?hand carry會否安全D?
Of coz

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Winnie_1210+於+15-04-29+發

原帖由 evacatcat 於 15-04-29 發表
咁計返都要五十幾萬港紙,都唔平喎...
唔知新款香幾時有呢
Paris PP總壇個sa話4937同4936已停產,取而代之係4948同4947新款通常要9月後先派到貨,依家都係waiting list囉。。。

珍珠宮

引用:全部都好靚,請問條粉紅色H+scarf幾$? +

原帖由 Candylau138 於 15-04-29 發表
全部都好靚,請問條粉紅色H scarf幾$?
稅前€785

珍珠宮

引用:以你嚟講買得唔算多啦 +

原帖由 jiwawa 於 15-04-29 發表
以你嚟講買得唔算多啦
就係差咗4948R同croco b囉。。。不過確實今次係幫c6慳咗好多,因為知道咗個遊戲規則唔會再亂使冤枉錢。。。

jiwawa  理性的H lover !  發表於 15-4-29 20:02

珍珠宮

引用:Winnie,+樣樣都睇到流曬口水GP+how+much+? +

原帖由 salad妹妹 於 15-04-29 發表
Winnie, 樣樣都睇到流曬口水GP how much ?
呢個走嗰陣喺Paris買、唔使手續費€1197

珍珠宮

引用:Hi+Winnie,+may+I+know+how+much+it+costs+

原帖由 kumimomo 於 15-04-29 發表
Hi Winnie, may I know how much it costs for a pair of Manolo in Europe?
最平法國€675

珍珠宮

引用:€675+before+or+after+tax??+From+the+專

原帖由 kumimomo 於 15-04-29 發表
€675 before or after tax?? From the 專門店?
全Paris得春天5/F一檔。。。係稅前價。。。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Winnie_1210+於+15-04-28+發

原帖由 magiee 於 15-04-29 發表
戰績已經好好架啦!貴精不貴多,最緊要玩得開心~
thx dear....不過c6話完全唔係去遊山玩水、係專程去買水貨wor....

珍珠宮

引用:啲Manolo正到呢👠👠😍

原帖由 monchuchu 於 15-04-29 發表
啲Manolo正到呢👠👠😍😍
Winnie, 想請教下H買袋係咪一個passport限買一個?去 ...
er....我又冇深究過呢個問題wor....事關今次係我同c6一人登記一個,不過日本個sa係講到明係每半年限買1b or 1k囉。。。

首頁

尾頁

跳至