時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

白行 發表於 19-7-19 01:30
我相信係Baby Kingdom依到係仲有清泉。
可唔可以留言比我睇一睇,比所有人睇一睇,我地唔係港豬,我地係真 ...

我真係收你皮 你慢慢玩 監躉 天收 記得叫人除口罩 唔好又買定機票咁狗

kingawa    發表於 19-7-20 23:36
hungng    發表於 19-7-19 21:10
te quiero mucho mi amo

男爵府

Abbieee 發表於 19-7-19 08:07
其實我也不贊成年青人被捕後潛逃外地,但好矛盾,如果佢哋留喺度,我又怕佢地好似梁天琦咁一判判6年,大好 ...

咁你去到台灣大把唔公平 小燈泡 道歉下又話有教誨可能

我覺得七警係唔著 但前途盡毀 三年 四年 年輕人真係知道自己做緊咩?當年兩黨內戰 俾日本仔打 而家d 人去叫外賊打自己人 我百思不得其解

難道共產黨真係咁差?我只見到佢每日進步 自己國家自己救 每個地方都有政治醜聞

男爵府

superme42 發表於 19-7-19 09:45
點收先又學黑警約隻抽

點約啊?我就奇怪點解貼嘢貼到去台灣 原來去著草

男爵府

白行 發表於 19-7-19 09:34
睇黎你好激動。
不如我地私下傾一傾?我真係想知道你諗法。

我係激動㗎 又weekend啦 你難保今次唔死人 又要傷殘收尾?勇武有用? 圍人就係真理 口罩特首啦不如

100年前中國經歷幾多先可以企起身 而家要周圍搵外國人搞中國 香港人真係有得選特首就受手?一陣五個 七個訴求 一唔滿意就圍 無法無天

此例一出以後寸步難行

首頁

尾頁

跳至