二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 manman179179 的帖子

喺BK咁耐,我遇上最驚唔係放飛機嘅人,而係好似版主咁無事生非嘅人,造謠中傷誹謗嘅人!話我呃又唔敢攞證據,如果我擺我地全部對話上來,真係笑死人地!不過我唔浪費時間同你呢啲無賴鬥!
神是信實的!

男爵府

係吖,本身上門收6罐,最後上門收曬啦,閂post, 你呢啲人聯絡我係一個帳戶,呢度開post 又另一個帳戶,心有屎先開咁多帳戶!專門收奶粉轉售搵錢,你咁得閒,週圍去造謠啦,我冇所謂,我只得一個戶口,BK呢度用咗超過10年,用超過10年嘅帳戶去呃人$200,仲要俾人報警,呢個邏輯都幾正!👍🏻
神是信實的!

男爵府

點解你咁得閒嘅,用2個account喺度自己對話!😆😆
神是信實的!

男爵府

已經全部賣曬出去,你到而家仲話我冇奶粉賣呃人訂,你嘅妄想症都好嚴重下!仲有,可以清醒啲嗎?另外果位係啱交收嘅買方,佢忍唔住同我平反,你唔好當咗我地係同一個人啦,唔係個個好似你咁得閒開幾個account做埋啲咁鬼屎嘅嘢㗎!

神是信實的!

男爵府

我呃咗幾年?即係你有證據啦?咁你俾證據來睇下!真係佛都有火!
神是信實的!

男爵府

咁以上有邊個電話係我㗎?個個有鬚係你老竇吖?
神是信實的!

男爵府

咁你搵俾我睇下,我終於明白點解你呢啲人只可以喺Bk靠賣奶粉搵食。我唔得閒同你糾纏,你搵到有邊樣證據同我有關就自己去報警啦!
神是信實的!

男爵府

Alipay 我用都未用過,你咁都作得出,哈!
神是信實的!

男爵府

好吖咁你俾啲心機去搵曬啲account出來,搵到通知聲,我食緊花生等睇show。
神是信實的!

男爵府

你對住警察唔好講咁多大話吖,你對住我講,我包容你知你或者壓力大思覺失調加妄想症,公開誹謗我,我都原諒你!你俾啲心思去搵下證據,要幫下啲警察。
神是信實的!

男爵府

我都支持搵騙子,大家出一分力,不過重點係,如果警察搵曬所有騙子之後,原來全部都同我無關,咁你會唔會認你係誹謗我吖?而家件事係:
1. 你當咗我叫人先入訂金,事先設定咗我就係騙子
2. 我同你嘅對話當中,我冇提出過叫你用Alipay
3. 我只係喺BK同你pm 過一次咁多,同時大家亦加咗whatsapp,亦都只係交談咗一陣
4. 你作故仔誹謗我話我呃咗幾年,仲話我賣月餅券、太空咭,用Alipay呃錢.....

所有你憑空想像嘅事同誹謗,我而家嚴正聲明,如果你搵唔到有一樣同我有關,唔該出post澄清同道歉,我保留所有追究權利,你唔好以為網上就可以亂講嘢唔使負法律責任!
神是信實的!

男爵府

回覆 Dylanli2017 的帖子

你自己係井底之蛙,又要我埋單嗎?
神是信實的!

首頁

尾頁

跳至