跳至

首頁
45678...42

尾頁

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 21:37 發表

你地睇嘜野????

咪8:30套戲囉
你唔會追架啦

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 angeljj 於 08-9-9 21:42 發表

好呀.....等我學下嘢

其實呢排我好多嘢我都嚴厲咗... 特別佢d行為
點解呀?

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 21:46 發表

佢勁怕污糟邋遢,入到廁格就不肯企,全個過程都要我抱.

由其是無坐廁要踎果d,佢成隻樹熊錦貼實我,仲要企在我的腳面,肯企在廁格內 ,我就勁叫企好,企好

廁所有小小點點都話污糟不肯去:;pppp: ...

哦......咁向屋企即係無問題啦.
我以為你話佢唔肯去屋企個廁所添

超級版主

原文章由 angeljj 於 08-9-9 21:51 發表

一到夜晚就好多節目, 由6點新聞打後......睇不停
依家8點呢套.我無咩mood睇.mouth:

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 21:51 發表

我,c6,同女

本來得我一個食,女就成ee整既通粉,點知c6特然話返黎食,我就叫外賣一齊食囉
我就係諗緊.你c6.....唔係星期6/日先向屋企咩?????叫外賣...仲3餸

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 22:03 發表

屋企就ok,但仍然要加bb廁板,佢話個pat pat仲好細個,怕跌左落去上5反黎
我個囡唔洗+啦.
佢自己去mouth: mouth: mouth:
不過我都會同佢講....你小心d呀...如果唔係跌左落去....會沖埋你去----->史坑

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 22:07 發表

佢話明早要去律師樓簽份文件,所以就無段段走反黎囉
哦..........
比個驚喜你呀

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 22:16 發表

我每個星期都收到好多驚喜

exp.要我立刻返去開票,跟住要去入埋

特然改開會時間等等等
係咁架啦.......
搵$丫嘛

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 22:16 發表

我每個星期都收到好多驚喜

exp.要我立刻返去開票,跟住要去入埋

特然改開會時間等等等

係咁架啦.......
搵$丫嘛

超級版主

走人啦我..拜拜

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-9 22:34 發表

我家以前有2隻龜,是我細佬送俾我個女既.

上年年尾時,它們剛進入冬眠狀態時,我細佬以為我無理佢地,佢地死左都無人理.

我細佬就拖埋我個女入廁所,于是就將果2隻龜放入廁所,仲要話d龜唔乖,要將佢地冲去黃大仙個龜池 ...
幾攪野喎

超級版主

原文章由 shirley62604 於 08-9-10 12:13 發表

yes,到而家都仲合用

咁佢果時係咪親眼睇住你地丟隻龜落.廁所呀???
如果係.......都會有童年陰影

超級版主

今日小朋友放假者.
乜連d上班一族都day off呀:;pppp:

超級版主

原文章由 JENNYSKY 於 08-9-11 08:47 發表
早晨各位
一返學二仔同細仔都野到甲形流感啦,真係人都癲.
同上年一樣,一返學就病

下.......咁依家點呀???mouth:

超級版主

:;pppp: 唉.......我個囡早2日咪又係有d傷風

超級版主

哈...............上星期我向吉之島買左個好似攪拌機...部機可以攪肉.果汁.豆槳.磨粉
之前我老公都叫我買架啦.因為佢話.買部機可以攪肉餅.
尋晚試左部玩具........我老公都話得呀部機

超級版主

原文章由 cloudybobo 於 08-9-11 10:25 發表

係呀, 休息一日
你尋日都off呀??

超級版主

原文章由 ethan'smum 於 08-9-11 11:42 發表
喂喂...
你地知唔知原來上年佢地有影班相呀?
點解冇得買既?
我都係上肖珍website 先知...
上年有咩????
我只係知前年就有

超級版主

原文章由 ethan'smum 於 08-9-11 11:44 發表
係呀...都幾好喎....
會唔會好大部呀? 同埋幾錢呀??

唔大部呀......用完只係洗個杯同刀.其他咩都唔洗拆出黎洗
360咋
原本400百幾

超級版主

原文章由 ethan'smum 於 08-9-11 11:44 發表
有呀...上佢地website 就有得睇...
唔見佢地有得買囉...

呀.....我岩岩都睇到啦.
等我晨d返學校問下先

首頁
45678...42

尾頁

跳至