自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

其實我c6都係 都無咩慾求。所以佢得閒洗少少落app game 我都由佢。但係佢對老婆仔女都好大方。啲仔換季就話夠平岩著又好睇都要買。我想買件皮褸心大心細要7千幾佢好豪咁叫我買左俾你唔駛諗來諗去啦。跟住佢自己啲底衫面衫都穿窿都話ok 啦唔駛換我真係唔鐘意洗錢架。

只於呢個男友。有錢買樓又點姐。睇佢講野一定唔會有你名啦。第時真係結左佢得閒唔俾或者俾好少家用。講間屋係佢趕你走都得。又或者你第時病左。又或者陀bb 好辛苦佢都會話唔係佢既問題。

子爵府

畀面勳章

Dragonbaby2014 發表於 17-4-23 06:42
如果結婚大肚
佢話唔會請工人或陪月
佢阿媽會湊

咁樣講簡直係red flag 。 睇黎想佢幫老婆坐月補下都幾難

真係睇唔到有咩愛情元素係入面。

子爵府

畀面勳章

Dragonbaby2014 發表於 17-4-23 06:46
佢話不喜歡有外人在家

講到咁。第時真係嫁左生b 樓主個 “朋友” 肯定自己申請account 日日係夫妻版婆媳版呻到樹搖葉落。 講奶奶湊b 自以為是。老公唔q 理。自己又冇錢單親養bb。 但係問老公要又俾人數落又一毛不拔。另一方面又俾奶奶數落自己搵唔夠要老公咁辛苦乜乜得得。無數前人例子盡在婆媳夫妻版。

子爵府

畀面勳章

Dragonbaby2014 發表於 17-4-23 06:53
原因係?

下仲要諗原因?你諗下分手大家都係講錢既問題我會俾錢買樓既,而唔係我好鍾意你架唔好分手啦就知啦。你叫佢娶層樓好過啦。

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

實不相瞞,如果我聽到有男人有意冇意講女人要捱得。會慢慢同佢疏遠,因為呢啲性格既人,做朋友你食佢一碗麵佢要食番你兩碗先會覺得平衡番。仲要覺得自己好大方咁。

子爵府

畀面勳章

MrsBlueBlue 發表於 17-4-23 07:14
係啦
已經唔開心 自己男友仲要咁講

係!有時真係唔係講銀碼。而係個愛你既心意。今晚記住錫多佢幾啖

子爵府

畀面勳章

s_szzzzz 發表於 17-4-23 09:29
真實案例
佢年薪百萬 我收入Average 高少少
未結婚前

jm 想知你近況好嗎? 見到你咁樣真慘豬。

子爵府

畀面勳章

s_szzzzz 發表於 17-4-23 09:29
真實案例
佢年薪百萬 我收入Average 高少少
未結婚前

其實我都識得呢種性格既人。佢地真係請你食一碗麵但係要用番你兩碗麵既effort或者錢,佢先會覺得even ,甚至覺得自己好大方。

首頁

尾頁

跳至