跳至

首頁

尾頁

大宅

bobbi 發表於 16-10-2 21:52
我們是搭AC. 我問過幾間診所,有啲冇做開嘅,只會話你要做乜佢先做乜,或者佢會叫你自己搵agent攪,對於 ...

你好,因我都想帶狗狗去加拿大,想問診所位置,另外想問問因我家係哥基比較大隻應該放唔到前座椅底,但上網睇又好似只有部份機可將狗狗寄艙(唔知有冇理解錯)想問各位有冇類似經驗(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)因唔想掉低佢一個喺香港

大宅

bobbi 發表於 18-1-8 10:47
你最好打電話去航空公司度直接問,因為我嗰陣時同而家已經相隔有一年多,可能Policy有變。診所地點我pm你
...

收到啦,唔該晒你

大宅

bebi1963 發表於 15-11-26 10:39
我今年八月带狗狗回流Winnipeg,係温哥華轉文件我交俾寵物移民公司幫我辦,我怕有遺漏走唔到仲麻煩,一切都 ...

☺️

大宅

sa80 發表於 18-7-29 12:34
我隻狗坐動物倉我哋同一班機,我建議坐Air Canada。
同樣去獸醫到檢查跟著去漁農處吸印。同時,要同航空公 ...

你好,我11月尾會帶埋狗狗返溫哥華,已同Air canada 確認左狗狗寄艙位,hotline姐姐只話早3個鐘帶狗狗去check in就可以,想問你狗狗係貨運定跟你地同一班機上機?因為hotline啲姐姐好似跟住啲policy照讀咁問多佢幾句都唔係好知,另外想請問你買左邊款飛機籠裝佢?唔該晒你呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

sa80 發表於 18-9-7 03:58
睇隻動物幾大,如寵物籠size不超過21高x28闊x43長cm就可以坐客艙放你腳底。我貓貓係用寵物袋,因為可以攬 ...

我嗰隻都係哥基呀,我買左個28寸籠比佢,而家佢熟習緊喺籠度瞓覺,想問下你貨運倉係咪指都係一齊上同一班機但只係寄倉?因我一個湊住兩個小朋友再加隻狗所以想知多啲到時情況,怕亂晒大龍

大宅

sa80 發表於 18-9-12 01:01
我哋係同佢搭同一班機。你可以係個龍裏邊氈定尿片,放定一兩條毛巾保暖。
你可以差不多相上時會喺停機坪到 ...

唔該晒你呀,我係星期五晏晝落機,我想問係到埗時空姐同你講喺邊度接嗎?仲有個零月就出發好緊張

首頁

尾頁

跳至