親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:7月+13去,5大4小,其中一家人是2大1小(8歲男

原帖由 wunwunmum 於 16-03-08 發表
7月 13去,5大4小,其中一家人是2大1小(8歲男),而家煩酒店!

loisir 價錢平,聽聞中央冷氣唔夠涼
我又係concern Loisir 個中央冷氣,所以我book 左nine tree family room , 我3月底住,到時話你知吧

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-03-08+發表

原帖由 bonnie991 於 16-03-08 發表
Same as u, 我最終都係因為冷氣問題訂弓Nine tree 又係3月尾去!
你幾時去愛寶呀?我仲煩緊點去

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:我暫定30號去愛寶,+睇到時天氣再定,+愛寶

原帖由 bonnie991 於 16-03-08 發表
我暫定30號去愛寶, 睇到時天氣再定, 愛寶我應該都會坐 shuttle bus, 因為唔使轉車又可以係車上休息。 雖 ...
我31/3 先出發,想1/4 book 車去愛寶,朝九晚九,W240,000 ,又好似好貴甘
只係齋接送咋喎!但吾book 坐shuttle , 遲去早走又冇乜引,而家仲心大心細中

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-03-09+發表

原帖由 chickenwing2006 於 16-03-09 發表
請問W240,000 係幾多人車呀

如果坐到八人就正嘞
8人呀!

大宅

回覆:bonnie991 的帖子

就復活節呀!行程都係愛寶,兒童大公園,rail bike , 南怡島,晨靜,東大門,新村,梨大
之前想去首爾公園+果川,但又好似好多公園甘,所要吾去Lu

大宅

引用:Quote:HippoStore+發表於+16-3-9+01:03+我3

原帖由 fatfat-hippo 於 16-03-09 發表
有無包車介紹?
都係上網搵,我未試過,吾敢介紹

大宅

引用:我懶搭車,+南怡島對我黎講太遠,+我揀去汝

原帖由 bonnie991 於 16-03-09 發表
我懶搭車, 南怡島對我黎講太遠, 我揀去汝矣島行吓漢江公園算, 櫻花相信未有得睇! 我都係shopping 食吓 ...
我想玩rail bike ,所以去囉!我睇過自己去吾難,但今次4大4小,所以我包車去

大宅

引用:Quote:HippoStore+發表於+16-3-10+09:02+我

原帖由 summother 於 16-03-10 發表
知唔知幾高先可以自己玩RAILBIKE?
吾sure , 不過我問過小朋友坐到就ok , 佢吾夠腳長踩,就大人踩

大宅

wunwunmum 發表於 16-3-11 17:06
我結果都訂了nine tree,你住完話我知間酒店好唔好,附近有D咩嘢好食/唔好食。 ...
我冇BOOK 早餐呀! 最餐應該答你唔到 ^^
我住完返黎分享丫! 你幾時去, 我未必即時分享到呀

大宅

bonnie991 發表於 16-3-10 13:24
東大門DDP係展館, 主要係外觀好特別所順路參觀
DDP 對面有個MALL 叫HELLO APM, 我諗住去行下, 請問你東大門仲會去邊呀?

大宅

回覆 bonnie991 的帖子

等我都睇下先, 唔該晒!!

大宅

引用:Quote:bonnie991+發表於+16-3-9+23:12+你去

原帖由 summother 於 16-03-10 發表
東大門DDP係乜地方?

愛寶同樂天都去, 我小朋友細冇興趣去看景點.
D人話樂天岩比較大既小朋友,愛寶就岩比較細的
你上官網睇下D games 再比較下丫

大宅

引用:樓主:+回應返你主題,+見到有間明洞樂天L7

原帖由 bonnie991 於 16-03-11 發表
樓主: 回應返你主題, 見到有間明洞樂天L7 酒店今年新開, 係地鐵站口, 見到介紹都唔錯, 如果我唔係一早 ...
L7房25m , nine tree 30m
價$差吾多

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-03-11+發表

原帖由 wunwunmum 於 16-03-12 發表
唔急,我7月13飛,
好丫,返黎後分享下丫😁

大宅

岩岩入NINE TREE 官網CLICK CLICK下, 見到原來佢做緊PROMO, 係官網訂房係包埋早餐, 因為我係係官網訂既, 咁我EMAIL 去問係咪我都有, 佢就話每間FAMILY TWIN 有三張早餐卷

你地訂房時都可以留意下

大宅

wunwunmum 發表於 16-3-18 14:35
我經agent訂,唔响官網訂,因為平D,但我会試下email問下佢有冇早餐送!謝謝你先!

...
因為我好遲訂, 經AGENT 仲貴過官網訂 ^^

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-03-18+發表

原帖由 wunwunmum 於 16-03-18 發表
我經agent訂,唔响官網訂,因為平D,但我会試下email問下佢有冇早餐送!謝謝你先!

...
前日覆我有早餐送,琴日覆我冇,而家都吾知有定冇

大宅

wunwunmum 發表於 16-3-24 13:49
經官網好应該有,你cap个送早餐个圖問下佢,佢送早餐係everyday有!
佢話我係經過HOTEL COMBINED 訂, 所以冇, 但又比條LINK 我, 話我經以下條LINK 訂就有, 但係條LINK 係AGODA...SO 都怪怪的.

首頁

尾頁

跳至