影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

報到

最初是覺得好笑,

香港咁多發明星夢後生仔

直至 B1 出現, 比姜濤迷倒 mg:" />mg:" />

我呢個(女兒已大學畢業) 阿豬媽

不停 loop 姜濤嘅演出

不能自拔

求解藥

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

昨天見到呢段訪問

https://www.bilibili.com/video/av31353843/?p=13

男爵府

回覆 ho_mama 的帖子

係呀!
我無諗過自己咁迷

只得19歲 好有魅力

每日放工回家 不停 LOOP

男爵府

回覆 李家承 的帖子

但我睇到
或者你試下呢個

https://tv.on.cc/hk/index.html?i=OEN181017-12622-501-M&d=1540092080

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181021/bkn-20181021111259957-1021_00862_001.html

男爵府

freemanms 發表於 18-10-22 18:29
Post 左圖#196,吾識喺ig 拎 link, 圖有記者名有興趣search 佢名睇相吖

https://www.instagram.com/tv/BpLn3mcAtHo/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1n2vgn1crhlfm

Ig link

男爵府

tammy2008 發表於 18-10-24 00:46
唔係唔想但唔敢, 癈事俾人話佢地吸引埋班大媽...留返俾後生囡去, 我遠觀........

...

都係咁諗,
(我真心想去, 包括 FANS MEETING)
去到追星, 自己全埸最老

男爵府

winwin1110 發表於 18-10-26 12:42
yes, 龍志權同姜濤上去佢公司果段片好攪笑,睇左幾次。
佢話男同事「男人老狗要咩靚仔,關你咩事姐」笑死 ...

同感, 成日都睇, 好好笑

男爵府

winwin1110 發表於 18-10-26 13:17
造星中我最like 姜生,細貓同龍志權。
Ian 同 edan 比我感覺都好乖仔,印象好。

我和你一樣,加fatboy

男爵府

ho_mama 發表於 18-10-26 08:45
仲有123 我愛你、我多喜歡你伱會知道、愛之初體驗⋯⋯每次睇完都心情舒暢
...

愛之初體驗, 姜濤好SHARP

就咁被迷倒

男爵府

winwin1110 發表於 18-10-26 13:36
你有冇睇宣布姜生冠軍時,佢想行出去,但周慧敏都未上台,肥仔同edan 即刻拉番佢返來
...

有!見到佢成日發夢

所以阿芝講得好啱
所一上台和落台兩個樣
一上台好似上咗身
成個super star
但一落台又回覆19歲
嘜都唔識,成日發夢
講嘢成日9唔搭8

整定食呢行飯(娛樂圈)
期待他成長,希望唔好學壞

男爵府

回覆 BLouie 的帖子

同咪希望他做LIVE 時唔好成日掛住睇手機
知道他年紀細, 希望改善進步

男爵府

我呢個亞豬媽, 第一次學人追星

https://www.dropbox.com/s/xs02tjbe0yn9p3z/IMG_3114.MOV?dl=0

姜濤剛坐在我前面

男爵府

freemanms 發表於 19-1-21 18:08
你個企位好正喎,你幾點去排? 當時有無同你眼神接觸? 睇你條片佢隻眼成日都左望右望
...

下午3點去到

首頁

尾頁

跳至