自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咪衝動,返唔到轉頭!你應該為囡囡諗下,你咁走對佢影響好大!任何苦難,咬實牙根一下子就會過!你囡囡好生性!請冷靜,不要毁了她一生!你也要睇開D,任何事,他日回首就覺是小事! 冷靜,有咩呢度呻下啦!

珍珠宮

little.k 發表於 22-3-19 23:01
我相信社署會為她安排好的

咪癡線啦!人哋打份工咋!個囡你㗎!好好湊大佢啦!無媽媽嘅人生係好惨ka ,佢會以為佢做錯事你唔要佢,影響佢一生ka! 世間之苦,他日回望也是小事一樁,唔好做傻事

珍珠宮

回覆樓主:

你囡得小二,好细!同好可愛!好需要你在身邊 我覺得你有抑鬱或焦慮症,要揾醫生睇下!宜家咪做任何決定住!有無揾社工跟開??打去求助先

珍珠宮

回覆樓主:

你所謂嘅解脱,將會係你囡囡一世嘅負擔!希望你明!佢咁细唔應該承受呢種痛!應該係享受緊媽媽嘅溺愛

珍珠宮

回覆樓主:

囡囡6,7歲係最可愛階段!知D唔知D,又好痴媽媽,至可愛係宜家!

珍珠宮

little.k 發表於 22-3-20 09:52
我覺得虧欠咗囡囡,佢只有七歲,但佢真係非常生性,有時我根本面對唔到佢,因為我覺得自己不配做她媽媽。
...

其實你更加要珍惜同感恩囡囡咁生性!而唔係覺得虧欠!佢咁錫你,萬一你走左,對佢傷害更大!!佢咁乖巧你更加要撐住,你帶佢黎呢個世界,要好好愛惜佢!!人生並無100 分,但求自己看得開!真心講你需要睇醫生! 唔好再拖

首頁

尾頁

跳至