爸爸專區

跳至

首頁
23456...8

尾頁

水晶宮

Re: 中上環工作爸爸

[size=small]哦..你一早就
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

[size=small]一齊飲番杯..心情重更加好呀
gas8ba 寫道:
我晤係笑你.........笑下心情好ㄚ嘛.......

水晶宮

[size=small]你地ok...我都ok喎..

水晶宮

[size=small]時間地點..你地話事啦..有啤酒就得架啦
sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
男人四十 寫道:
[size=small]你地ok...我都ok喎..

有3個星期一晚(26/6)得, 不如約

水晶宮

[size=small]你唔係想暗示..佢地要飲鮮奶呀麻..我係新豬肉..你地話飲乜咪飲乜囉..
:-( :-( :-( [quote]
gas8ba 寫道:
四十兄,不如你問下其他人係晤係飲啤好哦........ [quote]

水晶宮

[size=small]一頭一尾...? 乜唔係個個都係..中上環爸爸咩
gas8ba 寫道:
四十兄,不如你問下其他人係晤係飲啤好哦........ [quote]

四十兄, 你話過我唔飲酒, 可以飲fruit punch都好好味, 咁我就飲fruit punch...

而家係一頭一尾

水晶宮

[size=small]samuel..
到時我會..插枝..紅玫瑰..

水晶宮

[size=small]死啦..你個英文名點讀架..咁鬼深
:-( :-(
samuellor 寫道:

Noted. see you there la.

Haha....

水晶宮

[size=small]各位中上環工友...早晨 !

水晶宮

[size=small]你話點咪點囉..samuellor
samuellor 寫道:
Dear All,

Could you guys PM the Mobile phone no. to me ?

In case, I can't recognise you, so I can phone to you la.

水晶宮

[size=small]gas8ba..冇你參與..我地又點會開心丫..
gas8ba 寫道:
各位C兄, 小弟今日下晝要去kowloon果邊做野,可能晤返港島. 你地玩得開心D啦!

水晶宮

[size=small]sumdetectivebaba...你好

水晶宮

[size=small]

水晶宮

[size=small]今晚好高興可以識到..sumdetectivebaba 同埋 samuel .

水晶宮

[size=small]有男人..又有女人..地方 law..
gas8ba 寫道:
四十兄, 你地去左邊度逍遙ㄚ?.........

水晶宮

[size=small]第一站我咪望住個電視飲酒睇波 law..samuel 就望住條街飲西柚汁..又係睇波 law..
[quote]
我都好開心同你

水晶宮

[size=small]各位中上環工友...早晨 !

水晶宮

[size=medium]各位中上環工友...早晨呀 !

水晶宮

[size=small]咪玩啦..長乜鬼

水晶宮

[size=small]gas8ba...
我等緊你..同我去蘭桂坊..飲酒果汁架..

gas8ba 寫道:
咁早ㄚ...........四十兄!........

首頁
23456...8

尾頁

跳至