時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

春天來了 發表於 19-7-22 09:35
心寒到爆!係Facebook 見到有人影到明明有警員掂行掂過!
好多人報左警,啲白衣人散曬警察先岀現,好多人 ...

係Facebook 見到有人影到明明有警員掂行掂過 => 又係圖片製作?

你唔好扮心寒,我見到好多暴徒當街打人﹑圍毆企喺身邊的傳媒﹑黃友都無出手。。我夠心寒!首先搞清楚元朗件事先啦,你係要扯埋警察講O既?

男爵府

春天來了 發表於 19-7-22 11:18
大家都係香港人,見到大肚婆俾人打,見到直播白色粗漢打完人,走左!警察都唔拉!呢度係香港
...

等等..大肚婆係比人打定比黑衣人用水射到地下濕左跌低?

你都識講呢度係香港, 警察拉人係天經地義? 咁點解沙田事件入去拉入要比人圍打而入ICU ? 而元朗呢單, 警察點敢隨便拉人..黃屍唔係要經過申請﹑要通知晒全港人先可以公開拉人嗎?

未了解全部,唔好覺得香港人大晒,由比暴徒破壞香港開始, 我唔覺得部份香港人重當香港係法治之區! 暴動就冷血回應暴徒事件,我地係冷靜了解成件事先定論!

男爵府

Debbiebbccd 發表於 19-7-22 20:28
https://m.facebook.com/660618832/posts/10157546397058833?s=1253604847&sfns=mo

大肚婆倒下時地上並沒 ...

個身濕曬! anyway,等警察查吧! 我同你都唔在場,判斷唔到!

首頁

尾頁

跳至