自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

我覺得400分難囉啲,剛剛取了300分
attach1/tmp/phpviSvMx
attach2/tmp/phpxlEbVt

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

qazwsx 發表於 23-12-7 11:32
可唔可捉晒2隻? 尋晚錯過左

吾知道,因為我就係囉吾到400分,囉晒先囉300分,跟住再囉100分,
attach1/tmp/phpzi6kiV

伯爵府

qazwsx 發表於 23-12-7 12:46
即係仲可以再拎多d分

我估應該一次正常任何時間,一次額外奬品

伯爵府

qazwsx 發表於 23-12-7 11:32
可唔可捉晒2隻? 尋晚錯過左

今晚知道答案了,如果你中咗300分,就沒有再可以玩400分了,除非你放棄再玩過,不過通常吾會搏囉

伯爵府

大少拉 發表於 23-12-14 20:43
我寧願30分鐘1次,每次300分。

其實依家少咗200分。

Agree 孤寒咗(emoji)

伯爵府

carron 發表於 23-12-15 21:44
今日破紀錄耐,足足玩咗 42mins先捉到400分

我30mins 捉到pizza hut $20

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊