自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:大家有無做按摩-推拿-通淋巴 

未試過通淋巴,另外推拿同按摩有咩分別?
我未係零運動,又成日好攰,我好鐘意按摩
不過唔會經常按,因為按一次都要2百幾蚊,唔平呀。

子爵府

引用:通淋巴真係唔錯,我返羅湖一過關上八樓那間

原帖由 mandy952 於 15-07-31 發表
通淋巴真係唔錯,我返羅湖一過關上八樓那間,計埋貼士約二百幾,差不多兩個鐘,平過香港好多

...
即係新美姿?

子爵府

引用:我都有係美容院推開因為腳成日水腫推左會鬆

原帖由 makysl 於 15-07-31 發表
我都有係美容院推開
因為腳成日水腫
推左會鬆d同冇咁腫
我對腳都係好腫好攰好痛…我買左部OSIM 3D推拿腳肌, 夜晚返屋企沖完涼就用,感覺好好多。但當然佢唔會有人手按咁舒服啦
出去按腳百幾蚊一次,我呢部機$3XXX, 成日用嘅話都叫值得嘅。

子爵府

回覆:大家有無做按摩-推拿-通淋巴 

我去按摩,啲按摩師傅成日都係話我啲筋好腫脹,要按返鬆。
另外我都好鐘意拔罐。

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-07-31 發表即係新

原帖由 olkan 於 15-07-31 發表
呢間好似冇咁高喎! 搬咗嗎?
我唔知呀,因為羅湖口岸我淨係識新美姿一間
不過幾年無返過大陸按摩喇…對上一次已經係13年去瑪雅城
大陸邊間按摩好?

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-07-31 發表我唔知

我都想知,以前去皇室假x, 環境雖然好,但貴,技師手勢普通。其後去過幾間,都麻麻,好多時偷時間,或當我 ...
返大陸按唔足鐘是常識吧
其實自從我去過泰國之後,已經唔想再返大陸按…泰國價錢平,手勢好,唔R TIPS,俾TIPS真係會好開心咁多謝!
大陸好多技師其實都手勢唔好,又嫌TIPS少又會黑面。
我好掛住泰國
不過我而家係去西九龍中心搵盲人按摩

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-07-31 發表返大陸

我都知唔足鐘,得45分鐘一part, 但好多時佢哋會話針水你飲,去廁所,去洗手。按兩part其實得個半鐘,真係唔 ...
如果按臉嘅話洗手都正常,我好鐘意按臉

首頁

尾頁

跳至