自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

大臣聽到我地心聲, 知道好多會員想要個勳章, 上次十次都食白果可以多次機會, 有多十次, 你地試試啦, 我今次冇再食白果啦
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

我都驚呀,抽左頭五次都食白果, 諗住真係抽唔到都要死心, 好彩第六次抽到啦! 個心卜卜跳!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 stkyo 於 10-5-10 10:33 發表
能夠補中就梗係開心,中唔到咪更唔開心,我玩左8次喇,次次都係停係個兩格。

大臣先生仲咁大整古,改個名叫”好媽媽勳章”但係又要幸運先抽到

原本第1次抽唔到我都唔開心,而家我真係唔開心喇!

...

唔好咁啦, 一個遊戲o者, 抽唔到同妳係咪一個好媽媽無關既

王國長老

王國長老

原帖由 biancaho7 於 10-5-10 12:41 發表
唔好意思
請問係咩黎架???
係邊度抽呢???

妳睇下最頂有個橙色banner講抽媽媽勳章, 妳按落去得架啦! 抽中左會見到會員名下面多左個勳章.

希望抽唔中既媽媽唔好氣餒, 將來仲有呢d抽獎遊戲, 就再接再勵啦!

王國長老

王國長老

原帖由 小藍 於 10-5-10 13:13 發表

edea,
請問今日抽左十次唔中, 係咪要等聽日先可以再抽十次, 因佢地唔俾我再玩多十次呀..

如果唔中, 冇架啦.....mouth:

王國長老

王國長老

原帖由 晟媽 於 10-5-10 14:17 發表
edea:
借問聲係咪每日限抽10次? 我click入去佢就話我已超過10次....

唔係每日架, 係last chance, 而家見到話超過10次就即係冇架啦....

王國長老

王國長老

原帖由 chinatea 於 10-5-10 14:11 發表

邊道玩呀?

最頂個橙色banner, 妳見到未?

王國長老

王國長老

原帖由 咸濕大師 於 10-5-10 21:29 發表

haha,thx,我都有啦,但我見意應該搞多幾個唔同分章羅,
我唔係媽媽:(

你地d爸爸一個二個都拎埋, 刺激抽唔到既媽媽

首頁

尾頁

跳至