自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

PCCW 家居電話續約,有冇乜好plan參考呀?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

any more?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

any?

大宅

call at 11:05am 23.03.2023
- cut form send

plan 1 (1 year)
- free 3 month
- club points = $500 supermarket coupon
- average $40.8

Plan 2 (2 year)
- free 10 months
- club points = $500 supermarket coupon
- average 43.8

plan1 or plan2?

大宅

今日01.04.2023 call 了Ms Choi (2204 0814). 佢都俾咗e 個plan 我,

大宅

我覺得Ms choi 不會講大話既..可能真改了plan
ok..
你可以考慮
1) 先填cut-form or,
2) 接受18 個月合約 or,
3) 真cut .eg. smartone 家+電話 $48

大宅

回覆樓主:

續28元

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊