自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

中信話有6.88%一個月快閃,不過要搶登記名額,聽日6pm加推。
attach1/tmp/phpNsnR2H
attach2/tmp/php9Y5skw

公爵府

Jan. 發表於 24-4-15 09:47
請問有無人知中信加息劵最遲幾號用?

你係講乜嘢加息券?

公爵府

Jan. 發表於 24-4-15 12:49
回覆 hfl2000 的帖子

吾好意思。。。。6.88%快閃果張劵

T&C俾你睇睇
https://www.cncbinternational.com/_document/personal/deposits/tc/Flash_Offer_TC.pdf

公爵府

snoopy 發表於 24-4-15 21:16
請問呢個係未每日都可搶劵? 剛睇到已搶完了

唔係呀,快閃搶完就無,要睇佢仲會唔會加推,我今晚都唔記得咗搶

公爵府

ychan^ 發表於 24-4-15 23:44
我下午打去問客服佢話得30個名額。我早10分鐘已登入等佢變燈就即㩒,等咗成分鐘都唔轉變,我咪登出試再登 ...

吓,原來得30個名額咁少咋我尋晚喺app睇話有300個既⋯⋯
(我係電話有通知彈出嚟話我知有呢個推廣)

attach1_sign/tmp/phpCXaLpR

公爵府

mrsechui 發表於 24-4-15 23:42
係咪做緊大富翁就唔可以享有此優惠?

戶口唔可以係已登記出糧plus/大富翁,不過我記得呢啲加息券好似可以另外再開一個新戶口但名額已滿了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊