跳至

首頁
23456...16

尾頁

男爵府

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部

有時見到地鐵職員用部機....幫d傷殘人仕上去,費時到死!部死人機又大聲...謊死無人知,令到嗰個人好唔知點! :cry:
kellylamyc 寫道:
agree!! 咁新的站都唔整升降機,我都唔明?-(

[quote]
甜心糖糖 寫道:
唔明點解油塘mtr會冇升降機,尤其坐輪椅個d人....好唔方便!
[/quote]

男爵府

我好多朋友都係法國做左....都話正!
搞到我蠢蠢欲動!
325度,我都想做激光,有朋友同事做完都話好正,5駛再做四眼一族!!

男爵府

kellylamyc
有無諗住生多一個呀?

男爵府

shany
又屎左去邊?

男爵府

你隻攝青鬼,無啦啦彈出來.....想嚇屎人咩!
shany 寫道:
我都有375度

男爵府

如果順便隆埋四個胸,我諗有8折了

Mendy個女最近要返學....所以咪少左上來!
5知如果兩個做有冇得平d?

shany,你又去左邊?? 好似比較少見到mendy?? 有d肚餓,睇吓有咩食先..

[quote]
甜心糖糖 寫道:
我好多朋友都係法國做左....都話正!
搞到我蠢蠢欲動! [quote]
325度,我都想做激光,有朋友同事做完都話好正,5駛再做四眼一族!!
[/quote][/quote]

男爵府

咁...我想啪番樽保嬰丹先!
shany 寫道:
你要習慣吓啦 [quote]
甜心糖糖 寫道:
你隻攝青鬼,無啦啦彈出來.....想嚇屎人咩!

男爵府

我想生多2個架....但養唔起!
咪過多一兩年追多個囡算了!
係都冇咁快!! 生兩個樣樣都雙計,好貴 係咪,shany!

咁係又有無諗住生多一個??

[quote]
甜心糖糖 寫道:
kellylamyc
有無諗住生多一個呀?
[/quote]

男爵府

sorry仔醒

男爵府

[size=medium]731....掛屎我啦! :-( :-( :-(

男爵府

佢疴完vv仲未"優"好條褲架!
shany 寫道:
原來夢遊 [quote]
731mon 寫道:
啱啱瞓醒去 toilet 咋, 老公仲用緊部腦, 我再瞓喇, 見有人, 咪 say 過 hi 咋 [quote]
shany 寫道:
咁夜嘅
[/quote][/quote]

男爵府

唉....因為朗朗佢飲媽媽奶大,所以連訓都要黐著!佢一轉身發覺我唔係佢側邊....佢就會 :-( :-(
差5多兩歲,半夜重醒!! 試吓放兩個小枕頭在側邊磅住,05年4月媽咪教,bb會以為好似瞓係手臂咁,會瞓得好d,試係kelly身上幾得啦,現在好少半夜醒

shany,囡唔瞓係咪肚餓.重食5食夜奶??

[quote]
甜心糖糖 寫道:
sorry仔醒
[/quote]

男爵府

6好杯麵....我食野先

男爵府

隊完個杯麵.....飽!做下運動先

男爵府

合味道咖喱海鮮係我至愛!
我岩岩先食完 都係杯麵,好耐冇食,好正

男爵府

731真係夢遊夢返去張床度了!

男爵府

公仔網址--->click

1)right click內容--->copy網址---->[img]
老公唔食咖喱,所以只有合味道海鮮!

你d公仔好得意,點整!

男爵府

唔明既話....我再教你!

男爵府

731,冷靜d冷靜d.....

731mon 寫道:
唔該, 我本來成件事都冇出過聲, 但越睇真係越唔抵得, 唔該用新名果d新加入國民, 快d 死開, 唔好係度整色整水, 做哂馬, 妳唔做埋呢d小做作都唔覺咁肉孫, 無論係油塘邊個 topic 都好, 如果唔知成件事既, 宜家睇完哂, 一定心中有數, 心虛果d人, 又真係即刻突然走返哂出黎, 扮哂冇事, 宜家都已經講到明, 啱傾咪傾囉, 唔啱傾咪彈開, 死開啦, 仲要猛係度玩野, 妳地真係好低能, 白痴, 係唔係精神錯亂, 玩思覺失調呀, 怕比人知先至又唔夠膽用自己個 bk 既真正 call sign

男爵府

你"優"番條褲先好去訓呀!886
731mon 寫道:
我真係瞓喇, 聽晚先上黎吹~~ [quote]
甜心糖糖 寫道:
731真係夢遊夢返去張床度了!
[/quote]

首頁
23456...16

尾頁

跳至