自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

susumi123 發表於 17-11-17 15:34
拿拿聲訂機票去間酒店踩場

下? 拍戲咩, 唔應該做呢d 行為
男既即場護新歡自己一個係異鄉
更加難受, 千萬唔好!

子爵府

LisuBB711 發表於 17-11-17 10:14
感覺已唔似兩公婆,上次拖手行街唔記得係幾時嘅事。我好唔開心,又唔想影響阿女。好難受(emoji)
...

樓主, 相信自己直覺你如果覺得有野就即係有, 但啊q d 諗佢仲肯同你傾、 send 相都起碼佢唔係完全唔彩你什至話你煩之類。

你應該諗諗你兩之間發生了什麼問題, 感情幾時轉淡, 點解會無左sex ? 一個男人無真係唔得, 佢地識女朋友10 個9 個都係諗左上床先( 我ex 講的) 唔傾唔理唔係辦法? 你要好好諗清楚大家關係仲可唔可以行落去, 明白唔想小朋友做單親但兩公婆感情唔好小朋友係知的, 我有朋友同你經歷近似、 又係生完小朋友5 年都無sex 佢老公日日不回家、 藉口係工作忙啦, 我老公朋友見到佢落夜總會好開心, 講了比朋友知佢話係應酬唔會問, 我老公話男人去得一般都出埋街有下文、 當然朋友死口唔信, 見到佢都辛苦!

等佢返來兩個人平心靜氣傾下, 感情係相對, 你想感情常溫老公愛錫有加, 真係要放心機落去。

子爵府

LisuBB711 發表於 17-11-18 18:20
佢今晚12前抵港,我同佢講唔去接佢

禁大獲啊? 唔好接啦, 我真係覺得好多野都唔需要禁清楚, 太清楚後你又決定點做先? 大罵大哭怕佢更加心意已決?

比我會諗定係米灘牌先? 你獨立生活到? 住屋, 經濟等問題點? 如我就會在家等佢返來, 問佢其實去左邊? 仲有無諗住行落去⋯有時候唔需要下下r 爛臉

子爵府

Rubik 發表於 17-11-18 18:56
要記住,如果去接機,真係有咩事呢個記憶會係一世,所以諗清楚自己承唔承受得住先好去
...

其實都未必見面, 係邊班機? 小3 可能前後腳?

子爵府

CreamyWen 發表於 17-11-21 00:08
樓主報個平安好喎

樓主你點啊? 我估你希接機? 但無發現, 但c6 同你認左有小3?

子爵府

LisuBB711 發表於 17-11-21 10:45
多謝咁多位jm的關心,我冇事。但我們已回不去從前。一切都已經變了,我聞到他內衣上淡淡的香水味…這算不 ...

有香水味又唔代表什麼? 好多事兩公婆要坦白禁傾, 唔好估估下或發侮氣認定佢偷食⋯

試下大家傾下, 若果真係唔可以再一起但你有小朋友都將傷害減低, 做返朋友可能更開心呢? 我都識d fd 單親後再獲愛情, 要了解成件事才可幫你解決否則只有怨恨, 猜疑⋯

首頁

尾頁

跳至