美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

MommyPanel勳章 BK Milk勳章

回覆:Silk\'n FaceTite用後分享

我都買咗Facetite,等緊佢寄嚟。想問吓你係彩x行買嗰支gel係點樣/叫咩名呀?

zukiboom    發表於 16-2-25 01:21

大宅

回覆:phoenixshum 的帖子

Thx。係咪2支都得架?

大宅

回覆:hebi_abi 的帖子

我買咗,都未ship out。如果你簡free shipping嘅話要大概3個星期先會送到架。佢話件貨ship 咗會有email通知你的。

大宅

引用:Quote:原帖由+mielmiel+於+16-03-16+發表本

原帖由 zukiboom 於 16-03-16 發表
我原本18號收貨,佢7號寄到黎,比預期快咗⋯⋯
我都係,比預期早咗十幾日送到

大宅

引用:我都想買,請指教。謝謝!

原帖由 囡囡媽 於 16-03-19 發表
我都想買,請指教。謝謝!
你去currentbody個website度揾吓,佢地有個promo code 可以有20% off

大宅

引用:請問個PROMOTE係咪完左啦?我搵極都係169+T

原帖由 waterly 於 16-03-21 發表
請問個PROMOTE係咪完左啦?我搵極都係169 T_T
個promo code 係 CB20 呀

大宅

引用:請問各姊妹,訂購此機的電壓是否與香港相同

原帖由 囡囡媽 於 16-03-27 發表
請問各姊妹,訂購此機的電壓是否與香港相同,均用三腳插呢?
另外,是郵局或速遞呢?想寄去公司收貨。謝!
...
同香港一樣係三腳插頭。如果你簡free shipping嘅話係郵局送貨的

大宅

引用:+本帖最後由+mielmiel+於+16-3-30+11:35+編

原帖由 mielmiel 於 16-03-30 發表
我係currentbody買,收到嘅係3腳呀

大宅

引用:還有其他Gel+推介嗎? +

原帖由 SuperChanB 於 16-03-30 發表
還有其他Gel 推介嗎?
之前有jm介紹彩x行有2支電導啫喱都可以用到

大宅

引用:係currentbody買,+比美金定英磅抵啲?如果選

原帖由 lovelycat11 於 16-04-14 發表
係currentbody買, 比美金定英磅抵啲?
如果選free delivery, 送貨前會唔會打電話通知收貨(好似速遞咁)?
Free delivery係郵局送貨架

首頁

尾頁

跳至