自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

momomola 發表於 18-4-16 22:25
睇落好奇怪
特別係對眼同面形
有冇人有同感?定係我睇錯?

唔講個樣,
離少少題,
我覺得距個格 & 所作所為好cheap 囉!

侯爵府

bkcookie 發表於 18-4-17 09:44
佢做咗啲乜?

懶係扮清純粹, 話自己係基督徒, 唔建議有婚前性行為,點不知同個大叔搞大左肚至結婚丫嘛⋯⋯係咪距來呀?
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

侯爵府

yamatang 發表於 18-4-17 10:01
何出此言?

懶係扮清純粹, 話自己係基督徒, 唔建議有婚前性行為,點不知同個大叔搞大左肚至結婚丫嘛⋯⋯係咪距來呀? 如果係咁就點靚都無用啦。
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

侯爵府

bkcookie 發表於 18-4-17 12:30
就算人哋真係大咗肚先結婚關你咩事?!你少咗忽肉嗎? 講到實牙實齒好似殺父仇人咁! ...

梗係唔關我事啦!好彩唔關我事添呀!

香港言論自由
呢度都係言論自由
我又唔係殺人放火, 唔係誹謗。 講下好似有罪咁⋯⋯哈哈。

哈哈, 我可能講中你果瓣, 講聲唔好意思先, 呵返你

侯爵府

moonmoonbabies 發表於 18-4-17 14:44
藝人嘛~一向如是,包裝

但扮晒清純粹扮晒上菜太核突

侯爵府

麟媽媽 發表於 18-4-17 15:33
你係佢個婦科醫生?你咁清楚佢結婚已經有左?

距唔係有左至結婚咩⋯⋯?

侯爵府

麟媽媽 發表於 18-4-17 15:33
你係佢個婦科醫生?你咁清楚佢結婚已經有左?

其實我想講呢⋯⋯唔駛係距婦科醫生都有可能知道架!

呢個世界有樣嘢叫互聯網,
你唔駛識好多字, 我教你丫
第一步⋯⋯輸入《鍾嘉欣結婚》
第二步.......輸入《鍾嘉欣生女》
又或者去鍾嘉欣的維基百科裡面細心閱讀。
就全部現晒形嫁啦!

拿, 做完晒第一步 & 第二步後, 自己計一計數,就好清楚知道鍾嘉欣結婚果陣個肚裡面係乜嘢狀態架喇。 你唔好同我講係早產又或者係7星女來呀

你好彩呀我今日心情好, 有心機咁慢慢教你袋錢落你袋。

侯爵府

sinchui 發表於 18-4-17 15:54
去佢IG睇下,quote哂sponsor,同雜誌影相呱,話今個禮拜四出event,返左黎香港

唔熟呢隻牌子,隻介子會唔 ...
如果老公咁有米,都唔會要老婆大住肚坐長途機來回香港搵錢....?

Exactly la !

Give me FIVE !

首頁

尾頁

跳至