自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

利申我是粉絲,一路睇住他世巡的過程,佢性格熱情愛錫粉絲,初期合照都見有倔強不屈的手指,但估計幾千粉絲的要求佢都唔再手指倔強了我有朋友有合照機會,都要求攬下佢,知道佢嘅性格和經歷的辛酸、真粉絲一定想攬攬佢…很多明星劉德華都有粉絲見面合照會,韓團都有簽售會吧,$3888連演唱會很正常,郭富城vip正價$6000呢,黃牛要炒又唔係佢收

男爵府

佢又努力,人品又好,香港難得出到一個世界級明星,好心唔好抹黑佢啦

男爵府

Cheddar85ang 發表於 23-7-21 18:04
香港就係有啲咁嘅衰人,佢哋咁黑心真係唔怕報應嘅咩
人哋咁努力一步一步由乜都唔識做到今日咁有 ...

真係好心痛佢…明明咁好咁努力咁真實嘅人,啲人都要為自己利益而造謠抹黑佢

男爵府

Cheddar85ang 發表於 23-7-21 18:12
16/7嗰場請咗兩對情侶上台,個大隻男仔幾0錫Jackson, Jackson用外套蓋住佢女朋友避免坐在台上走光,大隻男 ...

呢度真係好感動,個男粉件衫都係嘉個名

男爵府

saltato 發表於 23-7-21 18:50
點解我完全唔知道佢響澳門開演唱會如果我知道,我一定會上刀山落油鑊咁撲飛
...

哎呀,你唔夠留意佢了,我睇咗兩場,一場企一場坐,企前面真係超級high但係買飛真係經歷咗上刀山落油鑊

attach1_sign/tmp/phpKiuJkv

男爵府

Cheddar85ang 發表於 23-7-21 22:39
企位係咪廁所都唔可以去?怕一行開就企唔返嗰個位?

係呀,下午開始水都唔敢飲多但企到頭三行好開心企區五點半入,好攰但係high好多成個區氣氛好好,第二日坐區啲人開頭唔敢企,後段先狂跳兩日睇得好開心!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊