自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

吉吉島做緊特價,部份小電器好抵買,分$800/3件,$1500/3件。
想買娥姐㷛和電磁爐,但屬唔同組別

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔好意思咁多位, 我見出左post成日都無人回, 無再上網睇番
娥姐煲真係幾好用, 之前我用緊個7L, 不過自己唔小心弄壞了(滴左D水落插蘇, 攪到要報消), 我通常隨左煮飯(有電飯煲)和煎魚, 炒菜, 當佢萬能煲, 老火湯, 烚糭, 蒸蘿蔔糕,年糕, 燉品, 蒸餸, 年中慳番唔少電費

公爵府

係gas費先啱

公爵府

回覆 tammychun 的帖子

有款電磁爐是飛利X, 不過屬另一組別($800/3件), 送一個湯鍋, 我都想買番個(原價$398/pc), 不過有JM話同一組別, 唔可以重複

公爵府

回覆:Shirleyloveyou 的帖子

23/10

公爵府

回覆:細BB 的帖子

你試下#6樓個網址睇睇

首頁

尾頁

跳至