爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 「少男痾尿射過街,老來痾尿滴濕鞋。」- 你聽過未?

hi all,

係我老婆叫我睇呢個topic, 話時話呢幾年做運動都收唔到個肚, 我已經返親工都跑步做gym, 閒時又係屋企附近跑, 食野又無食牛肉仲好多菜......不過個肚都仲係收唔到??!! 各位有乜良方?? 另外30幾開始體能明顯下降, 特別係生左阿仔後(湊仔真係好辛苦, 唉) 不過都係動力黎既, 舊年體能試我就係諗住阿仔係咁跑係咁跑終於羅左個A, 呵呵呵. ^_*

MAN

男爵府

好媽媽勳章

hi fpun & all,

sorry la......我叫MAN, 老婆叫IRON, 佢玩開媽咪topic, 無意中睇到呢度就叫我黎睇, 真係好正, 哈哈哈, 所以借左黎呻兩句; 話時話, 有左bb後佢都要我每年body check, 話驚我有事兩母子唔知點算喎, 哎, d小女人搞到我地都緊張埋; 而且呢幾年開始有同事(有識同唔識)都乜癌乜癌做帛金, 真係......不過, 可能我地呢行職業病多卦. anyway, 好開心識到你地呀~~~ ^_^

MAN

男爵府

好媽媽勳章

hi fpun & all,

我又唔係經常玩費事開個account啦, 總之最後有打名既就係我, 我老婆見到有得意野就會講我知or叫我睇, 不過都係聽多, 事關張osim係電腦後邊, 佢上網時我按摩, 呵呵呵.

話時話, 我大姨上月返黎教我練氣功(簡單運氣罰企果只), 之後有時間就企下, 呢輪又好似個人精神左咁喎, 唔知邊位兄台有心得呢?? 佢仲介紹個師傅每星期日朝早8點半係九龍塘個細公園免費指導, 不過我都未得閒落過去.

MAN (FIREMAN)

首頁

尾頁

跳至