自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

公司用 Window + Chrome,喺打工仔角度,完全無選擇,不過我覺得好好用,因為屋企都係 Window + Chrome

水晶宮

nicholasmom 發表於 24-3-8 16:18
8大學有分用M$(Office 365 + one drive) 或Google (Gmail + Google drive). 但公司似乎一面倒係M$!
...

大學有 sponsor,師生可以免費用 Office 365 + one drive。

水晶宮

nicholasmom 發表於 24-3-8 17:27
M$今年開始都cut 大學資助。畢業生one drive 由5TB cut 到1TB。聽聞出年會cut 到0。
...

我無留意 notice,唔知 one drive cut 咗

水晶宮

女管家三田 發表於 24-3-8 18:17
早排屋企人話alumni有free onedrive唔知1T定2T,點知過咗無耐就收到通知得返5G
佢本來想unsubscribe iClou ...

我從來都無打算轉,成日覺得免費嘅嘢随時變,短時間用就會考慮。

水晶宮

白毛毛 發表於 24-3-8 19:32
撞鬼,大學畢業,持續進修,Director
System 同 softwares 搞唔清

佢大學畢業?表達咁唔清晰,又多錯字 …

水晶宮

白毛毛 發表於 24-3-8 19:44
你唔係呀?
佢自稱大學畢業。係BK久不久就話要考試好大壓力,又問過拎唔拎尾國名牌大學的scholars ...

OMG

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊