興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

話咁快又2011

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-30 17:53 發表
... 哇!UC3 正到丫...
http://image.spreadshirt.net/image-server/image/composition/21094611/view/1/producttypecolor/2/type/png/wi ...

我都想敗ps3, 而家價位咁吸引, 不過冇行喇, 唔使諗架喇...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-31 14:44 發表
5安~

...now SLIM版平到貢...禾真係想入返部
{可惜ps3未壞,放出去刀5會有人要...}

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

New Screen Shots of Lara http://www.hkicon ...

話咁快又一年, 各位爸打新年快樂!

入多部slim版? 點解呀? 一部放廳, 一部o係房玩?

子爵府

原帖由 898998 於 11-1-2 17:01 發表

放在次所; 一路咩, 一路泥....................

哈哈, 辦工都不忘打機咁緊要...:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-3 10:30 發表

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

8899,
乜你有鋪貢既癮?開大開細刀要搞貢多野??

嘿嘿,
你想陪佢顛?

============================= ...

哈哈, 真係一路爆石一路打機咁過癮, 係咪遊戲展黎架?

日本仔...一向都好有創意, 淨係睇佢地d三仔四仔就知啦:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-4 18:00 發表

hm...張相網上摷出黎,maybe係遊戲展...掛 ...

3仔,4仔...不在此討論範圍 (可惜...)
{若果係的話,相信本帖會開過/破百次!
亦/兼應該由...A兄統領...至arm, right? ...}

講開創意,韓佬亦 ...

個機械人好熟口面, 但係諗極都諗唔到叫咩...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 11-1-4 22:07 發表

Hey~! At least I'm straight :lol::" />victory:

And of course, I don't mind watching two hot lesbian kissing each other

And CCD, all my photos didn't sh ...

做乜唔show? 下次show埋啦:lol

子爵府

原帖由 Aardvark 於 11-1-5 14:32 發表

show埋 等ban啦 :lol

唔緊要喎, 轉個a/c又一條好漢:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-5 14:54 發表

mospeada 機甲創世紀 丫嘛...:lol

http ...

係喎, 你一講我又有印象喇, 唉, d童年回憶離我越黎越遠了

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-6 13:52 發表
5安...

童年回憶...真係大把...好多只剩返依稀印象....
...............

人地話人越老越愛回憶前塵往事, 或者...我地真係開始老喇

ps3唔使諗, 都係過埋年拿拿聲砌新腦打o下機先, 人都後生d:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-10 12:17 發表
[pc] Alltynex Second ....
勁似以前呢隻....
唔理3721,單撈黎玩先 .....

RdlV5sAHNv8

>>http://img.p ...

以前個隻我未玩過, 不過呢隻睇落好勁呀, hotfile dl唔知慢唔慢呢?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-11 23:53 發表
夜安~

你可以同時DL Hotfile(p1) + Filesonic(p2),貢咪快d囉
{u can DL them all by using JDownloader ....}
(相信尋晚你刀已經搞掂左,&玩緊喇?)
隻game.....試左normal..... ...

尋晚冇搞到呀, 我以為實係有排dl, 諗住慢慢先搞佢...

我呢度仲凍呀, 得番幾度, 而家打字d手指好似僵哂咁

各位爸打著多件衫, 小心身體!

子爵府

原帖由 maymayleung64 於 11-1-12 13:41 發表
新來報到

你好, 歡迎歡迎,

係囉, 你玩開咩多呀?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-12 13:52 發表
5安~

Oh......仲以為你已經咩左添...
禾慣常用佢(免裝)黎DL果d hf/fs/up/etc
單完自動"爆"埋比你:loveliness:
(果Allxxxxx secon ...

得百零mb? 咁就衣思汁啦, 轉頭搞埋佢先...
不過睇佢個款好似要用手制玩先過癮咁喎! 你用手制定keyboard玩?

>>凍埋今日 (開始...) 茅貢凍喇
唔係呀, 頭先天氣報告話聽日會暖番小小, 過兩日又10度以下呀...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 11-1-12 21:32 發表

Never heard of that bor. But seems boring. So, don't bother.

Hey, did u guys heard of Angry Bird? This time, it's on PC. Worth to try try bor. :lol

A lady, u r?

唔得喎, 我試左幾次都話"驗證碼錯誤", 關唔關我block左ad事? btw, 呢隻Angry Bird係玩咩呢? 睇個名似係一路飛一路射o個d...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-13 02:10 發表

DL 仲有好多地方既,arm就拎去洗:lol
此其一 : >>

呵呵, 咁騎哩...今次真俾個名呃左添:lol

係囉, 我都覺得"射野"個d要手制先好玩既...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 11-1-14 15:15 發表

嘿嘿,

Time has come la and no more excuse~ :lol

乜冇excuse呀?! 我有天下無敵既excuse...就係缺水...無錢大過天呀...:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-21 17:18 發表
[MISC] 哇! 正到痺 ...

http://img560.imageshack.us/img560/3149/ ...

好正, d相也影得好, 連我呢個非gundam迷都想擁有呢, 放o係組合櫃當擺設, 開著射燈照住...超型...

子爵府

死人bk玩野, 一按發表回覆就乜都冇哂, refresh幾次都睇唔倒, 重頭打一次send完先見倒double左, 搞到我一個回覆要打三次...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 11-1-25 01:58 發表
夜安~

2IeIzuyzSSA

又係靚到冇朋友, 係pc?

首頁

尾頁

跳至