自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

冇咩會特登背住老公做,不過我買嘢有時會先斬後奏,但我多數執到平嘢,之後佢知道都冇話我,唯一佢唔知我喺bk做版主,佢根本都唔知咩係bk, 更唔知咩叫版主,我費事解釋,佢實話我傻,39547有咩好傾

bufferzone    發表於 16-6-30 13:41

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

甄太太 發表於 16-6-30 10:48
我以前乜論壇都上,我條佬知道之後登記另一個網名入去裝我,見我同d男會員好傾就發曬癲甘嬲咗我好耐,其實 ...

估甄生唔到咁專制喎,不過都係緊張你啫。我以前都有上其他壇,而家少咗啦,唔得閒,我老公叫我咪鬼懶好人,網上邊有真情,俾佢激死。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

aliensss2008 發表於 16-7-3 03:08
我識朋友用靈芝餵貓
冬蟲草就第一次

我朋友隻貓食燕窩同人蔘,佢兩公婆冇仔女,當隻貓係自己個女,兩公婆食咩,貓貓就食咪,我話下世如果係貓想投胎去佢地屋企。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至