想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

回覆:有冇jm呢幾日做完iui,入黎吹下水,一齊等bingo

我明天day3去照,開始做iui! 好期待!!!

複式洋房

回覆:有冇jm呢幾日做完iui,入黎吹下水,一齊等bingo

你地邊個醫生?我周醫生!本身一月做,不過照到畸胎瘤,周醫生做切除手術,同時發現粒珍珠狀肌瘤,割埋!m 正常後開始做人,一直失敗!今個月 M 後決定做!!!希望大家一齊中!!!

複式洋房

回覆:mschanchan1105 的帖子

Hihi, 我今日做完了,你幾號驗呀?祝成功!!!

複式洋房

回覆:winter_gigi 的帖子

Haha! 係喎你叫Gigi! 唔,咁我都有好意頭,因為我中文名同佢一樣!yeah!!!
我谷左一粒17.18, 1粒18.19,
希望一齊中!
你幾號驗?我12號呀!!!

複式洋房

綠D好難有色架!
二號先驗啦。祝大家好運!!!

複式洋房

你肯定得一粒?我打左五日已經有兩粒13.14cm喇,再打兩日就已經18.19cm喇,好緊張呀!不過過程好順利!希望一切順利啦!!!

複式洋房

你邊日做Iui 架?我昨天做

複式洋房

佢叫我明天先塞喎!點解個個醫生都唔同嘅!
我12號,你就13號驗!但同日做喎!奇怪!

複式洋房

宣布失敗。。。唉。。。想死。。。

複式洋房

大家都休息一個月,一齊再努力啦!我剛清M! 希望下個月一齊中!!!

複式洋房

原來你轉做 ivf 喇?無休息一個月?點解咁快決定 ivf 唔使多次 iui 嘅?我九月m 就再做 iui! 你幾多歲呀?我35喇。。。

複式洋房

咁你做知唔知大約幾錢?我諗住試多一次,真係唔得就做ivf, 我都煩緊 hk or TW...

複式洋房

咁知唔知大約幾時抽,抽幾多?同埋幾時交精?幾時放卵?謝謝解答!!!

複式洋房

祝你成功呀!打針同iui 有大分別?我昨天開始第二次喇!呢次都失敗就要ivf 了!可以話我知你總共用左幾多錢嘛?祝成功!!等你好消息!!!

複式洋房

我m 左喇,昨天iui 第一針!希望你快啲正常返啦!!!

複式洋房

你幾時可驗呀?好期待呀!希望我地一齊成功啦!到時真係要慶祝下!
唔好意思,我又唔記得左你係仁安邊個醫生?9萬係分左幾多次俾呀?我要預一預!咁如果下次再放雪胎又要俾幾錢?我呢兩次iui都無食藥架喎!我兩公婆開始飲滴雞精喇!加油!!!

複式洋房

我係周敏姫醫生呀!!

複式洋房

回覆:mybbjourney88 的帖子

佢都幾好嘅,不過好快手,好忙!你唔問佢嘢就無嘢講架喇!但問都會好詳細答嘅!我諗我fail 的話都係ivf 喇,我無時間了,35了!

複式洋房

我同你檢查的一樣呀!不過就無乜好問佢啦!都係睇個天。。。希望大家今次成功!!!

複式洋房

你幾號 due day r?

首頁
12345...6

尾頁

跳至