自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

聖誕節時曾經邀請我女的男友過來我家BBQ,一齊慶祝聖誕節,也有一次我哥過來玩,也有叫埋男友一齊去左day trip。平時都係佢地兩個自己去街,沒有來我家食飯,但每次接送我女時,都會同我say hello傾兩句咁啦!

伯爵府

吉蒂0603 發表於 24-4-15 20:42
岩岩我仔先同女朋友返嚟(佢住hall),女朋友買咗生果和yogurt整生果杯,幾有心嘅 。
我仔識做,願 ...

好一句愛屋及烏,我也是這樣想,既然我女揀得既,男仔人品好的話,我當然鍾意啦!

伯爵府

吉蒂0603 發表於 24-4-15 21:59
襯d仔女仲年輕,初初拍拖頭幾年,好好習慣吓顧念和家人關係,大家都要好好珍惜。再遲d有自己事業和家庭, ...

聽落好傷感,但又是事實 我覺得自己都好識做架,話說上次同個男仔一齊去 day trip(揸長途),個男仔過來接我女時,開聲叫我同老公坐佢架車一齊出發(因我老公早前跌傷手腕未可以揸車),但我唔想做電燈膽,我話唔駛啦,我話我跟GPS 得架啦

伯爵府

701003 發表於 24-4-16 08:50
我冇所謂呀!有次個仔同女友行完山,臨時上嚟去廁所 我仲整定下午茶俾佢兩個食

...

好精緻的下午茶

伯爵府

吉蒂0603 發表於 24-4-19 14:37
咁你哋又好識做喎 ,我自問都幾好客,以前仔嘅學仔,到而家有女朋友,個個嚟我屋企都好好招呼,多d ...

一樣呀,我女中學班同學仔(女校)我全部都識晒,個個都來過我家,間唔中又會係我家過夜,到現在有男朋友,又會帶來俾我見下,我覺得幾好呀,不過男友就當然唔會過夜啦 有時拍拖經過某些地方見有我鍾意食既野(例如芝士tart),又會WhatsApp 問下我要唔要,真係心滿意足架

raven    發表於 24-4-20 08:05

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊