自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

manman333 發表於 21-6-5 16:46
個女生唔裝安心出行,巳經要人花大量時間要追蹤番行程,仲要未必齊,勞民傷財,強烈要求有智能電話都一定要 ...

呢種人同家庭成員,真係要隔離,累人累物累街坊,抗疫每個人都有責任,就算全家有重病,全部病到唔打得疫苗,裝個出行的得掛,超憎呢d抗疫腦殘自私精

珍珠宮

TAKTAKB 發表於 21-6-5 16:58
X2
呢D人好賤,好似上次個阿X醫護咁,隱瞞接觸嘅人,結果佢D家族咪中哂,所以必須重罰
...

冇打疫苗同冇裝安心出行家庭,有人感染,應該立刻全部隔離,我哋好合作好辛苦抗疫,唔想因為呢d腦殘自私鬼毀於一旦。

珍珠宮

fitfish 發表於 21-6-5 19:37
如果一人染疫。累街坊去坐疫監。真係被人鬧到褔街

早輪就係要全憧大厦去坐疫監。天怒人怨

如果佢打咗疫苗又裝安心出行,記得去過邊,可以做嘅事做足,被連累街坊相信會體諒,最大問題係,佢乜都冇做,仲隱瞞行蹤,真係超賤

珍珠宮

fitfish 發表於 21-6-5 19:37
如果一人染疫。累街坊去坐疫監。真係被人鬧到褔街

早輪就係要全憧大厦去坐疫監。天怒人怨

而家最擔心係尋日六四,一大班仇中腦殘聚集,好怕兩星期後好多“源頭不明”

首頁

尾頁

跳至