自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果話佢地吾夠靚仔都甘紅,甘就抵佢地紅啦

男爵府

娛樂圈大把靓仔女,唱得好好,但又吾紅?
要紅,還有一樣很重要因素:觀眾緣。
人地好有觀眾緣(即命水),所以紅,吾眼紅得甘多

karenlyk    發表於 22-7-19 08:26

男爵府

本地之前無乜跳唱團,外國就大把,他們早著先機看準本地缺乏什麼,剛剛又遇到姜Be,eden anson lo等甘有觀眾緣的偶像,你睇佢地d舞,跳得好,入型入格,MV拍得又超有水準,cool到爆,形象又好,吾係大學生,就是靓仔,或識音樂,或跳得,人地比左幾多心機努力落去,这就是紅的原因
試問香港現在有幾多肯甘投資去培育一隊男團?就算肯,也要看看有無觀眾緣呀!即命水。

男爵府

攪到甘,只怪大台當初太貪,迫唱片公司比錢才比歌手上台,自己人玩曬,結果攪到香港樂壇呢!
否則不用拍電台攪頒奬禮,自己攪都無曬認受性囉

男爵府

Edan 幾好呀,做戲又生鬼,人又正人君子,番看他和家o哥拍去台灣旅遊節目,每當家0哥用手搭碰女嘉賓肩手時,Edan都好自然推开他的手,為女嘉賓解圍。可能Edan好錫细妹,自少慣了保護女生吧!
這才是年青人偶像嘛!

男爵府

1205 發表於 22-7-19 12:21
我冇睇屎佢地, 不過當初好多人都吾認識佢地, 只係網絡上不停有佢地廣告我先留意下
viu 有出錢過咩,我 ...
自古以來,捧紅一個偶像都是fans架啦。以前Beatles,之后四大天王',現在mirror,都是一樣,就算公司肯捧,但红吾紅,可以有幾紅,都是未知數。而d咪叫觀眾緣囉!吾恨得甘多

男爵府

1205 發表於 22-7-19 12:50
以前要棒一個人公司都會要出一定資金去棒掛, 但mirror V台出過幾多財力呀 !

現今玩法係FANS ...
好 主 意

男爵府

購物狂媽媽 發表於 22-7-19 12:33
笑咗,網上都有佢撩女過火msg 嘅cap圖啦,佢都無否認係佢,睇文字d對話都似佢平時講嘅野,都係勁口花花。 ...
左 右 逢 源 都 吾 洗 用 手 點 點 碰 碰 女生身 體 呀 !
Edan推 開 他 的 手看得出 係 出 於 自 然 反 應 ,無扮野,上網番睇睇真d啦!

男爵府

人地都無話自己黃,係你地話人黃,黃左那些人走哂啦!

男爵府

penp0319 發表於 22-7-19 20:46
點解呢度咁喜歡踩人!人哋紅是事實!唔喜歡咪唔睇!唔需要咁冇謂又冇品!
...
通常轟得甘勁嘅,都有利益沖突,甘,邊個最忌mirror紅?心照啦!

男爵府

單看陳冠希,歷史告訴大家,靓?吾一定紅!

男爵府

黎明不是已生了小黎明嗎?18年後

首頁

尾頁

跳至