自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:兩個親戚兩種新抱

病貓?

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:見到樓主D post 就覺得頭痛

原帖由 meinatmn 於 14-06-20 發表
見到樓主D post 就覺得頭痛
同意同意,只能勉強睇到第一個
可能慣左機關槍?化成文字無停頓

翡翠宮

引用:我細個係大角嘴讀小一開始miss呀sir上堂好

原帖由 火焰達人 於 14-06-20 發表
我細個係大角嘴讀小一開始miss呀sir上堂好多時都教我地寫殘體字,距地話考試寫殘體字會加快做卷進度,到中 ...
不如你用引用逐個jm覆啦!大家對你都好多評價,有無睇到?

家龍mA  人家選擇性失明  發表於 14-6-20 21:43
Chuimingming  佢唔知點覆好  發表於 14-6-20 20:46

翡翠宮

引用:Quote:cherrybaby21 發表於 14-6-20 19:44

一個新抱清清楚楚交待好自己一切先嫁入黎,一個新抱就呃呃暪暪禁嫁入黎,其實依個新抱屋企都好有錢,俾另一 ...
有錢咪得咯!你地班女眷都係看重呢點?
世事無咁完美掛? 又要千萬身家女仔,又要生得十個八個仔?
你兩個新郎哥有無咁好條件?

翡翠宮

引用:如果女仔有地貧但有錢,相信樓主唔會咁講。

原帖由 SanMa2009 於 14-06-20 發表
如果女仔有地貧但有錢,相信樓主唔會咁講。
佢話仲有錢過第二段果個架喎
一年十萬八萬息喎!一年呀,好多好多架啦

翡翠宮

引用:之前我地所有人已经勸過我依個親戚個仔吾好

之前我地所有人已经勸過我依個親戚個仔吾好禁快娶老婆住,因为距今年先得23.4歳,又無經濟基楚,叫距了解清 ...
講來無意思,都結了婚,可以點?離婚你地才高興?

翡翠宮

引用:餅碎100克

原帖由 月餅 於 14-06-20 發表
餅碎100克
遲左嘞,罰蓮蓉

翡翠宮

引用:8婆?俾你係我果個親戚娶左個禁嘅新抱睇下

8婆?俾你係我果個親戚娶左個禁嘅新抱睇下你有咩感受?一結婚就話吾可以返工身體受吾到玩離職,之后個老公 ...
咁關你咩事呢?又唔係要你養佢地
你呢個旁人可以做到咩呀?
周圍唱女家,唱到佢地離婚為止?
你有無仔女呀?不如關心自己仔女好過啦

翡翠宮

引用:Quote:小豬澄 發表於 14-6-20 21:02 我覺得

距肯聽我地講咩?距肯聽我地講就吾會搞成禁啦
親生都未必聽你話啦!你係佢邊個呢?留返啖氣暖肚好過啦。
既然你話女家好有錢,有咩好擔心呢?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 jasmine0527 於 14-06-20 發

原帖由 月餅 於 14-06-20 發表
罰錢得唔得先
俾我啜啖
呢個鋪必入精華

翡翠宮

引用:Quote:jasmine0527 發表於 14-6-20 20:06

原帖由 家龍mA 於 14-06-20 發表
要用顯微鏡照
樓主已經🏊🏊

yennylai  未,係第24頁仲有講野呀  發表於 14-6-20 21:55

翡翠宮

引用:個女仔大住個肚嫁入黎嘅,我地家族里面無地

個女仔大住個肚嫁入黎嘅,我地家族里面無地貧歷史,我地諗住個女仔個胎無事嫁,點知聽親戚講話距一去e院產 ...
咁可以點呀,有病佢都唔想,你係咪想佢地離婚?第三次問你了

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 BaoYue_BaoKun 於 14-06-20

原帖由 超級特務 於 14-06-20 發表
考試考得好,全靠隔離好。
炸兩炸得好,全靠火焰好。
獻花

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 jasmine0527 於 14-06-20 發

原帖由 milktealai 於 14-06-20 發表
佢時運高,當睇你唔到
喺呢個moment, 我要爆嘞🌋🌋

翡翠宮

引用:而家出左事啦,仲無問題?個女而家認左啦自

原帖由 火焰達人 於 14-06-21 發表
而家出左事啦,仲無問題?個女而家認左啦自己有地貧啦,e生已經幫距地兩夫婦驗過,話個女有地貧所以搞到之 ...
點會個男無事呀?搞清楚先

首頁

尾頁

跳至