自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

成日想恨心d唔理佢哋,但每次過不到1⃣️個星期又理返佢哋,相反個個阿妹口甜舌滑,只出口唔出手,但乜功都係佢領,我唔係想話領功,但都唔好成日睇我唔起,真係好心淡,做人好辛苦,又單親,大女又反叛,有陣時真係想自己生 cancer , 不過係唔放心個細女啫,呻完,希望大家唔好再罵我了

水晶宮

上次佢屋企冷氣壞咗,我急忙幫佢找人修理,要搭棚,個d工人欺負老人家求其搞完好污糟走左,我咪打電話比個店同老闆講話整到周圍(屋企內地下都好污糟喎)到頭來老闆話叫人上來睇吓如果真的就清潔返,咁工人上咗來我都好客氣話屋企8x(emoji)老人,唔該晒你哋呀,點知,到頭來我老豆話我好話人哋
佢真係只會欺負我,對外好(陰春,怕事)我完全吃累不討好

水晶宮

tearycow 發表於 23-9-29 09:12
同埋有時佢地語氣差
係因為想搵人出下氣
未必係真心睇你唔起

佢哋真係睇唔起我嘅
因為佢哋係有幾個$
我以前搵到,佢都覺得我似返個人,冇掉佢面
依家做清潔阿姐 (醫院工)佢覺得我冇本事,睇唔起人
而我妹以前返而以前游手好閒,依家搵到頭好人家,風生水起,所以佢哋二老對佢另眼雙開

水晶宮

333s 發表於 23-9-29 12:51
我不會罵你, 反而同情你。 雖然网上我常成受害者。网上多欺凌。
女反叛, 單身家庭更多問題, 該搵前夫 ...

唔會搵佢啦,分開成3-4 年,一毫子都冇比,找他冇用的,少得麻煩

水晶宮

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

水晶宮

其實我有時真係覺得我阿媽係有d心理問題,有啲精神病。不過有時又好似好清醒
但佢有時真係會掙開眼睛講大話,而且講到似層層,不過好多時真係有人證,而我媽係欺善怕惡,我覺得問題不在我妹,係在我媽,我妹口甜咪口甜啲囉,冇問題架,但同一個事情發生,我媽會罵我,不會罵我妹,所以我覺得係佢老人家的問題

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊