自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

最近有冇人續左約,想知現在大約咩價錢?謝謝

侯爵府

Yan2008yan 發表於 23-3-9 09:00
網上行寬頻1000m,下效平均71.33,30月合約,6,12回贈400蚊
[$98×30-800/30=71.33]
3月頭打1000續

請問是否私樓價?

侯爵府

Audrey1999 發表於 23-3-13 17:20
剛打1000續左,1000M服務,30個月合約,$98一個月,第6及第12個月各有$400回贈,平均$72一個月
...

好抵

侯爵府

uglytwins 發表於 23-4-29 18:24
我聽樓下管理員講,平嘅月費只會俾新客,舊客就要捱貴plan,不論電話月費定係家居上網月費

點解佢會知?因 ...

我唔認同,睇下你有冇去爭取,我已經用左27年,咁耐試過2次填cut form,我未必係去到最平,但都一定唔會係貴plan,如果係貴plan我一早轉走左。想要平plan有時都要打多幾次電話,同埋要知道大家嘅價錢再去爭取。

dw0501    發表於 23-4-30 18:42

侯爵府

dw0501 發表於 23-4-30 18:55
可否分享你的 experience? what plan you are using? 我都是上這裡知大家嘅價錢, 再打電話問, 試過填cut fo ...

到期前三個月收定料最近大家續約的價錢,我試過2次續約都打同一個sales電話,佢好好人,都比到我同佢講的價錢我,之後佢冇做,唯有打1000,到期前三個月就開始打去傾續約,比到自己啱的價錢就續,比唔到就隔一星期或得閒又打下,一個半月後重未續到,就要考慮填cut form,咁多數都續到自己心目中的價。

dw0501    發表於 23-5-2 14:05

侯爵府

uglytwins 發表於 23-5-1 03:40
已經用咗多年嘅舊客,都仲要去爭取優惠,會唔會有點過分呢?仲要不停打電話去煩佢哋先有呢個正常價錢,而唔 ...

佢地係咁衰,一定要做咁多嘢先平,因為我唔想轉台係屋企最大果位唔比轉,所以要平唯有打多幾次電話,已經習慣左呢個運作。

侯爵府

Lucaskwong9278 發表於 23-5-2 15:28
咁好既

係好彩,遇到一個好人,我可以做少好多野

侯爵府

carolwong168 發表於 23-6-9 17:10
我居屋
138*24,2000 coupon

嘩,好平,要mark低先

侯爵府

TamaCat 發表於 23-7-4 08:16
私樓,138*24月回2000惠康,實54.7,要交cut form

估唔到私樓都咁平

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊