美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有人要增肥又係食佢, 有人要減肥又係食佢, 一定要有顧問跟進才有你想要既效果。
問番賣俾你那個人啦...

侯爵府

在直銷/傳銷這行, 的確有人很進取, 亦有人用不當的手段及行為, 目的就是為了earn $....自己要小心選擇, 因為我自己只是用家, 我只能說這產品幫到我及家人。

侯爵府

我自己係用維他無糖豆漿+粉+生果+即食oat 用搞拌機打黎飲
這樣是最好飲的, 又有吃肚的感覺
加埋一日3餐要注意飲食,代晚餐最有效果是因為我們一直以來的飲食習慣都錯誤了, 有人唔食早餐, 有人早午餐當一餐, 晚餐又大吃。但晚上我們已經不用再勞動了, 吃咁多又消耗唔到咪儲存哂係自己度囉...
其實早餐應該最豐富, 晚餐最少
如代晚餐其實可以加碟菜
記住要多飲水 (水=water), 其他coffee, milk tea....唔計
我只係用家分享下心得, 個人認為, 跟顧問係就係貴過yahxx買, 但起碼我唔會用錯方法, 亦教識我好多飲食,營養等知識。咁這是佢的工作, 佢用佢既知識換取應得的$都好應該, 但我都知亦有一些唔好的顧問只掛住earn $ 亂叫人買唔岩用既產品
如樓主有朋友是營養師, 咁就唔洗怕啦, 總之記住唔好亂吃街外食物, 因太油了。
就算要食都自己小心選擇!

侯爵府

補充:
有左係可以飲的, 同意樓上jm講, 好過飲媽媽奶粉多多聲, 亦好過飲milk, 我生大女前就是飲太多milk, 令大女濕疹好嚴重。可惜我是生完細女後才接觸這產品

記住佢唔係減肥藥, 是營養粉, 生前生後飲都好, 不過如家人不認識其成份, 對佢有擔心, 一係就一齊去認真了解下, 對你一定有好處, 始終係食落肚的, 費事touch wood有咩事家人追究起來話你, 做媽媽已經夠辛苦, 好似我大女有濕疹, 亦聽盡唔少怪我既說話。

anyway, 已知道這產品的jm, 好好再了解下或再食第2個方法去食, 佢真係對身體好
(重申, 我只係用家, 亦唔會再多講太多野, 費事俾人話做打手, 只係真心share)

侯爵府

Tamilee 發表於 13-4-29 13:18
開心share,thank you!!!我都想知加d咩可以更加好味!!!!唔駛成日咁dry,我買左曲奇味呀,唔個加咩會好味d呢? ...
個人意見. 曲奇味比較甜, 唔好再下太甜既水果了。
我自己就多數食溫里拿味, 比較八答, 水果我多數下蘋果/火龍果。
因我一開始已經係咁食, 未試過就咁開(即人地話難食到想嘔)
夏天味落下芒果囉, blueberry, strawberry我都試過, 都ok
其實家有咩生果,就落乜, 好方便

首頁

尾頁

跳至