自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

dougiewoodie 發表於 24-3-19 07:05
我2月時香港Lufthansa飛Frankfurt, 然後2個星期後, 同一方法飛從frankfurt飛回香港, 體驗到香港啲航空公司 ...

自己無check, 又入錯資料,就怨職員執正嚟做?
attach1/tmp/phpOKiYuE

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Mimmy 發表於 24-3-19 11:14
我在東京成田機場返香港
搭CX, 拎住個LOGEL 細size喼
被攔截要試放入個度size架入面

我有聽講過

王國長老

Carrot媽 發表於 24-3-19 11:21
Express捉得好嚴

近日旅遊group, 見唔少「棄貨」帖
話有人見到機場登機閘口一車車棄貨,估計係d客又大安旨意入到duty free 狂掃手信,但無諗過廉航咁辣,真係要求一人一袋又唔過重,唯有棄貨

王國長老

CathyLss 發表於 24-3-19 12:20
睇唔出你個link同官網個尺寸有咩分別?你link裡面一樣係寫住手提行李係55x40x23cm。真係未聽過有airline唔 ...

無超過但肯俾錢,我唔信

王國長老

polliebb 發表於 24-3-19 13:04
我上兩次掂hk express,地勤都有提入去duty free買嘅野都計

總有勇士以為靠嚇,照搏㗎嘛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊