自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

又會去到試場至知無自己名?
無準考證又點知幾時邊度考?之前唔問吓咁奇怪?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

laukkk 發表於 22-6-15 13:46
咁個協會真係有必要幫事主攪番掂佢喎,就咁退款同道歉咋

點攪都補唔返啦!miss咗報考deadline神仙難救

王國長老

Protea 發表於 22-6-15 13:52
Step一年只考一次,我幫仔報完都會check下有冇報考紀錄,考生編號,唔見有打去英國文化協會都兩次,人地有 ...

上次阿仔報ielts,報完得個系統payment confirmation,咩都無
諗諗吓我都驚,叫阿仔打去問係咪真係有報到名

王國長老

JessMama 發表於 22-6-15 13:56
同意。就算有得考都未必有得 interview, 有得 in 都唔代表人哋實收。報得劍橋點可能冇兩手,三手甚至四手 ...

我唔信佢考IAL但全世界只報牛劍囉!
雖然BC點都係唔抵幫

王國長老

天貓 發表於 22-6-15 18:54
原來有confirmation,英國文化協會又會咁都錯

咁好嚇人wor,有confirmation 但去到話無報到唔俾人考,痴線咩!

首頁

尾頁

跳至