自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我妹前排吼到3大1小 $7736已經全人類拍爛手掌
我諗暑假你點叻叻都要預$4000兩張機票(當你咁好彩吼到)
吼到呢個價位,剩返$2000for酒店同食,慳住駛都唔係唔得嘅…..
attach1/tmp/phpLjbaFo

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

拿咪話我唔報料呀

https://www.facebook.com/190761844297992/posts/pfbid033yp5ASfoprusWETg4vu8UMjGbRv7rzSA6uTS2SuUfhj7orNzdsUHU5QGj8k4xe43l/?mibextid=cr9u03

不過我未去過高雄
attach1/tmp/phpNmVyK0

王國長老

再嚟
大數據作怪,d旅遊promo成日走出嚟
attach1/tmp/phpE87oQn
attach2/tmp/phpk9HclP
attach3/tmp/phpE8hlQg

首頁

尾頁

跳至