自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢期嘢飲算少,無大採購,通常一買就大大堆(粉藍盒全是朱古力),酒都有幾枝…
菜格正常份量,下面d醬已霸咗一半位
冰格我都唔知有咩,響螺蠔屎冰沙龍薯條香腸銀雪魚咩都有

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Fishqqma 發表於 22-3-1 17:12
我又分享下!

我都有半包西京銀雪魚醬喺雪櫃,咁啱嘅

王國長老

pandat 發表於 22-3-1 17:18
咁多朱古力好羨慕 下次叫人補物資搭多盒朱古力先

啱啱早兩日買,所以仲有得剩

王國長老

pandat 發表於 22-3-1 17:20
係咪好正咖? 我唔叻煮野食,有冇高手過兩招

超易用wor
銀雪魚,解凍,落醬(一袋可用6-8塊魚),放返入雪櫃醃30分鐘,煎完食得

如果無呢隻醬,就咁解凍後落少少鹽同胡椒粉調味,煎完點沙律醬食都得

總之易攪

王國長老

Fishqqma 發表於 22-3-1 17:25
3門。
嗰格用嚟裝海味!

我已同自己講,下次裝修要預位擺兩個雪櫃,一個真係唔夠用 (原條銀雪魚買,分剩1/3都好大袋呀!)家人又為食,氣炸食品經常要有貨
咩海味呀醬呀又係攞命

王國長老

janetlam74 發表於 22-3-1 18:41
Charlotte mom
我雪櫃同你款

我都想買大d,但入伙時整咗廚櫃無得郁

王國長老

lflxl 發表於 22-3-1 17:37
附近買嘢方便,第一次打爆三格

咁整齊,攪到我好慚愧

王國長老

greenpea 發表於 22-3-1 19:58
原來雪櫃都幾好睇,睇下大家鍾意入啲咩貨

羨慕買到雞蛋,豆腐既姐妹,我依家搶唔到,食埋存貨就冇 :igiveu ...

我啱啱都想講,原來睇人哋個雪櫃咗好睇

王國長老

janetlam74 發表於 22-3-1 21:36
我都係
雪櫃上面仲頂住電制箱

一模一樣!雪櫃上有廚櫃,果一格其實係遮住電箱
唔高得唔闊得,無得攪

janetlam74    發表於 22-3-1 22:45

首頁

尾頁

跳至