自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

rainbowchuuu3 發表於 24-1-12 18:49
以前成日聽GG首today覺得佢個人好清純,但係聽個空姐fd講原來佢出晒名好大支野!有次個空姐問佢可 ...

佢真係表(emoji)不一得好緊要!
當年響伊麵屋企出嚟件事,估唔到23歲就咁識用陰招。
我朋友係當時鄭伊健唱片公司高層,出事差不多半間公司嘅同事撲去伊麵屋企應付記者,嬲到佢爆,!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

JessicaSS 發表於 24-1-12 19:08
咩事?

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=12883

翡翠宮

iris2014 發表於 24-1-12 22:37
可憐maggie….

我好喜歡Maggie㗎!
嗰陣邵美琪都三十幾,我估佢自己都未必諗到一個23歲嘅女仔會咁有手段咁有機心部署迫宮
根據我朋友後尾講返俾我聽,任性GG搵自己相熟嘅記者通風報信,然後再由嗰啲記者通知其他媒體去樓下等!
然後仲要扮不知所措,叫兩邊唱片公司嘅人去救,我本來嗰日約咗我朋友即係鄭伊健唱片公司嘅高層,我朋友突然間打俾我話出到嚟因為有嘢做,聽得出佢發緊脾氣問佢咩事,佢講俾我聽連我都㷫埋

翡翠宮

0q.cathy 發表於 24-1-13 00:15
咁伊健公司好重視佢,咁多人幫手解圍,不過佢個人感覺唔差,但感情事處理唔夠好。
...

嗰陣嘅伊健係生金蛋㗎嘛

翡翠宮

ensureyip 發表於 24-1-13 00:16
唔係男嘅都衰咩?一腳踏兩船

花心但會換畫都仲好啲,猶豫不決又唔肯出聲分手,拖拖拉拉先至最乞人憎!

翡翠宮

iris2014 發表於 24-1-13 00:38
任達華好多人都知,黃秋生聽過係負評,可能睇佢心情?

好多年前有一年我生日,黃秋生不請自來,全晚不停咁毛手毛腳、又攬又想強吻我台灣朋友,嗰個仲係佢嘅世姪女,係人哋爸爸叫佢照顧照顧,但自己朋友個女都唔放過,嗰種鹹蟲上身嘅樣,完全同幕前一樣咁衰格

翡翠宮

iris2014 發表於 24-1-13 09:23
其實做藝人應該唔難溝女,洗唔洗咁cheap周圍抽水搏懵

我台灣朋友廿歲女青春少艾,台灣女仔望落又純品,可能黃生好耐冇食過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊