自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Ritzmary 發表於 24-4-22 10:29
2樓嘅回應好自私,男人娶錯人!

事件中,借貸人一定要同另一半坦白,去留任由另一半決定。如果我係另一半 ...

其實響BK好多呢啲女人
老公所有錢俾晒佢,每個月出零用先至啱
老爺奶奶有咁遠住咁遠、唔應該叫佢老公俾家用、大時大節唔需要見面食飯先至啱
娘家父母係寶,老公要錫外父外母多個錫自己老竇老母,養外父外母實至啱,因為覺得冇佢哋男人就冇好老婆
男人娶佢嗰陣最好斷六親,以女家為大咁先啱
我都係嗰句,我係女人都好怕女人

babycam    發表於 24-4-22 11:25

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

siu-miu 發表於 24-4-22 12:50
憑樓主呢句「可能因為遇上老婆 所以運氣早已用盡」覺得千錯萬錯都係老婆錯佢自己無錯
...

但我覺得呢句嘅意思應該係「認識到老婆係好事,要好多好運氣才得到」
唔知我有冇get錯

翡翠宮

kl1 發表於 24-4-22 15:52
還清啲債都唔會同呢啲女人復婚,反而叫佢畀返個仔我。

我唔會俾機會佢個仔勒索我直程同佢打官司連撫養權都唔俾佢,佢巴閉咪一路唔再婚,靠嗰啲啲贍養費繼續佢嘅小資生活囉!
男人帶住個小朋友60 K一個月仲係公務員,大把女人仆到去

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊