夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

alittlebird 發表於 21-4-24 22:24
今日終於面對了,以為他會自辯、認錯、求原諒...卻通通沒有做,只是淡然地說「預左會離婚」,然後就沉默不 ...
個心變咗 =壞咗個蘋果, 要嚟做乜。 咁嘅C6, 唔使恨。 繼續落去, 盞嘥你時間, 此刻雖然好痛苦, 總好過繼續痛苦落去, 時間會撫平, 你要活得比佢好

伯爵府

回覆 alittlebird 的帖子

樓主仔女回來了嗎 ?你現在有冇人在你身邊? 這個時候千祈唔好一個人, 一定要有人陪著。記住你還有仔女, 你唔係孤單一個, 有乜嘢同我哋傾訴, 祝福你

伯爵府

回覆 心滿意足 的帖子

你個建議都好喎。樓主不要主動辦離婚手續,若佢真係做得出辦離婚, 你咪同佢分居兩年囉 ,拖下佢冇得同小三即刻結婚都好呀。 不過我擔心佢不給家用, 逼你就範。 我又擔心,即使你簽紙離婚, 佢同小三結婚後 , 小三都會要去畀家用 , 佢要負擔兩頭家, 佢未必會遵守承諾畀贍養費。
你有冇家人能夠畀你意見, 男家方面會幫你嗎?現在仔女知道嗎?
樓主要堅強 , 你個C6咁薄情, 唔值得為佢傷心。
祝福你, 要畀佢活得更好

伯爵府

alittlebird 發表於 21-4-26 21:30
水冇乜得cap,佢cap咗我十幾年青春,一手建立的家,就咁散左,唔甘心但又奈何
...

我呢兩日都好擔心你 , 今日等到你回應, 我都放心啲, 想安慰你但唔知講乜好。 佢咁無情,唔好再為佢繼續嘥青春, 為咗對仔女要向前行,祝你早日走出陰霾, 要活得比佢幸福

伯爵府

聯名戶口啲錢你不如攞咗先, 我怕佢簽咗紙就唔應數 ,佢唔比贍養費你都奈佢唔何。 佢同小三搞結婚都要錢, 同住都要畀家用。

伯爵府

樓主有冇cap圖呀? 留番他朝佢唔遵守承諾比善養費, 可以send畀C6同小三公司, 公諸同好。仲要加返個標題, 男嘅: 拋妻棄子的因由; 女嘅: 小三變正印的里程碑。

首頁

尾頁

跳至