派對情報

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 不如我們攪個生日會(2003年8月羊仔羊女)

Hi! Carol_kk,

我都有興趣參加, 不過想問清楚是否只可以daddy & Mummy + BB (3位) 出席, 如果其他親友都想玩埋一份可以嗎?

複式洋房

CAROL_KK

截止報名Na! 我剛剛先聯絡到另一位媽咪可以一起參加添, 可唔可以比我地join埋呀?

複式洋房

hello 622,

thank you!

Megakuk (2大1B) ------ 12 Aug (Boy)
Ting (2大1B) ------ 3 Sep (Boy)

如有進一步資料點聯絡呀? 有無carol's email address?

複式洋房

Carol,

梗係要多謝你啦! 令bb同各位daddy & mummy都好開心!
張生日證書好靚呀, 當日離開時為免比雨水沾濕都不知幾狼狽! 我同我個27磅BB都好多謝你呀!

複式洋房

Hi! Carol,

決定提前生BB呀! 好呀....祝你早日做人成功啦!我自己就一次bingo, 快到你唔信..哈哈.

May May

複式洋房

Hi! Carol,

I've received the CD and the printed Award already, thank you so much!

Also, I want to order 2 stamps for my Baby (1 Purple & 1 Green colour).

Thanks.

首頁

尾頁

跳至