自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我滿意呀!個個人都讚影得好。

不過,以前張更靚。畢竟以前後生嘛。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有時申請野要出示身分證既畀人對既,連佢都讚影得我好睇。
咁我笑笑回佢:即我真人唔上鏡啦!

而事實上,我曾為影身分證而keep過fit既。影完就放肆左啲。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

李豆豆 發表於 22-4-29 09:12
我都有諗過減肥先影,面實在太圓太肥,不過懶…..過一兩個月去影,睇下可唔可以減到啲啲啦
...

加油呀!你實做得到架。

首頁

尾頁

跳至