懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家好, 我也是新手媽媽, 第一胎, 現在5w!

2014.07.31 我自己 chk bingo 所以咩醫院登記, 咩睇私家, 咩都未做!
去診所同埋去寫左醫生證明, 可以8月15日左右先搞嗎? 還是排期真係咁難, 應該早點好點?

驚bb小氣所以好多人都未敢講ar! 其實係咪唔咪信就唔怕呢?
努力左2年先有, 之前好多的遲M的經驗!
1w至4w時, 有飲良茶, 食左有3個左右西瓜, 都有飲左3次左右冬瓜湯!
所以今次真係要小心D!

肚扯扯下, 肚吉吉, 想食野, 未有腰痛, !
2w到現在也胸漲痛, 常常作嘔, 但未嘔過!
3w時覺得, 荷爾蒙已經有改變, D汗大味左, 臭左, 下面有白色分秘, 無味!
好易覺得頭暈, 成日都覺得頭暈, 習中唔倒精神!

我想問咩叫照閃閃?
咩叫流啡? 正常的? 我未試過!

複式洋房

回覆 H2o_yip 的帖子

放鬆心情, 好運自然會來, 唔好太過擔心!

複式洋房

回覆 kiukiu1016 的帖子

第一次, 要11月咁耐? 我諗住去觀塘聯合醫院! 我都仲未去睇私家!

複式洋房

回覆 nana_22 的帖子

似呀!

我岩岩飲左 "青紅蘿蔔豬骨湯" 唔知算唔算涼呢...

不過我好熱氣, 牙肉又腫又痛, 呀媽話我依個周期,
熱氣係正常, 您地係咪都係咁?

您有無諗過幾時話比您老闆知, 因為我都未講...
9月頭, 我公司就擺SHOW, 現在8月頭已經在準備中, 要快D同老闆講!

複式洋房

回覆 sophhhh 的帖子

咁您打算左幾時睇醫生未? 我可能要8月中左右! 其實自己都好心急!您係咪都係每日都, 勁眼訓, 勁頭暈?

首頁

尾頁

跳至